USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Росії скасовують традиційні заходи на 9 Травня: політтехнолог назвав причину

21 Квітня 2023 10:05
У низці регіонів Росії та в анексованому Криму почали скасовувати традиційні заходи 9 Травня. Адже окупаційні війська не можуть гарантувати безпеку своєму президенту-диктатору Володимиру Путіну безпеку.

Таку думку висловив політтехнолог Аббас Галлямов, повідомляє УНІАН.

Приміром, розповів експерт, є ймовірність атаки безпілотниками. Тоді з’явиться невигідна для Кремля картинка, що, мовляв, «спецоперація» прийшла і на територію РФ. А це означає, «щось пішло не за планом», пояснив експерт.

Галлямов також припустив, що Москва не хоче, аби на акцію «Безсмертний полк» прийшли люди з портретами вже недавно загиблих в Україні вояк. Тож аби не спотворювати картину того, що все добре, «Безсмертний полк» цього року не відбудеться.

«Ось ці свіжі портрети, коли вони в одному місці зберуться, будуть дуже наочною картинкою того, що втрати у РФ величезні... Поки це розсіяна група: кожен у своєму селі зі своєю труною», – пояснив Галлямов.

У Росії відмовляються від заходів на День перемоги

Регіони Росії почали один за одним скасовувати паради на 9 травня. Роблять це нібито «з міркувань безпеки». Зокрема, про те, що на День Перемоги не буде парадів заявили вже у Курську, Бєлгороді та в анексованому Криму.

У Москві та інших російських містах вирішили не проводити традиційний хід «Безсмертний полк». Заплановано, що у регіонах відбудуться очні та онлайн-заходи, присвячені «Великій Вітчизняній війні».

Британські розвідники пояснюють скасування парадів у прикордонних регіонах, але їхнє проведення далеко від кордону з Україною, комунікаційною проблемою для Кремля. Адже Володимир Путін формулює «спеціальну військову операцію» у дусі радянського досвіду Другої світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus