USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У багатьох російських містах відбулися антивоєнні протести, затримані співали Гімн України

6 Березня 2022 20:48
6 березня у містах Російської Федерації відбулися масові мітинги проти війни в Україні. Люди вийшли на вулиці великих міст, аби зупинити воєнні дії і протистояти режиму Путіна.

Учасники протестів у різних містах співали гімн України та викрикували «Ні війні», повідомляє ТСН.

У Нижньому Новгороді учасники акції співали пісню Віктора Цоя «Кукушка» на центральній вулиці міста. В столиці протестувальники, рятуючись від затримання, перебігали дорогу під час автомобільного руху.

Затримання відбувалися у всіх містах, де протестували. Мітинги придушували силовики, вони кидали людей в автозаки.
Станом на вечір 6 березня в Росії на антивоєнних мітингах затримали щонайменше 4359 осіб у 56 містах – це більше, ніж на минулорічній акції 23 січня на підтримку опозиціонера Олексія Навального, пише УП.

Ресурс ОВД-Інфо зазначає, що у кожному відділі поліції може бути більше затриманих, ніж в опублікованих списках, оскільки проєкт публікує лише імена тих людей, про яких їм достовірно відомо.

Найбільше затриманих у Москві (принаймні 1629 осіб), Санкт-Петербурзі (1173), Новосибірську (272), Єкатеринбурзі (215), Тюмені (124), Пермі (91).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus