USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США зробили нову заяву про терміни російського вторгнення в Україну

16 Лютого 2022 08:15
Держсекретар США Ентоні Блінкен не виключив російського вторгнення в Україну протягом поточного тижня.

Про це він заявив на брифінгу, йдеться в стенограмі на сайті Держдепу.

Президент РФ Володимир Путін, за його словами, зробив усе необхідне для здійснення акту агресії проти України. У цьому контексті він згадав про стотисячну російську армію біля кордону, а також військові навчання в сусідній Білорусі.

«Акт агресії, що починається на цьому тижні, цілком можливий, якщо ми подивимося на те, що відбувається з розміщенням російських військ в районах навколо України», – сказав Блінкен.

Чиновник також відповів на питання про можливий візит Джо Байдена до Києва, про що його раніше просив Володимир Зеленський, пише УНІАН.

«Президент Байден зараз дуже зайнятий дипломатією», – зазначив глава Держдепу, після чого почав перераховувати нещодавні дипломатичні контакти президента США.

Тим часом таблоїд The ​​Sun, який напередодні заявив, що «вторгнення» відбудеться о третій годині ночі 16 лютого, щойно відредагував свою знамениту статтю.

Тепер там йдеться про те, що ніч, коли мала відбутися атака Росії, минула без пригод.

«Холодне ясне небо над Києвом, де люди приготувалися до повітряного нальоту, залишалося безмовним», – констатує газета.

Відсутність атаки The Sun пояснив просто – «Путін і надалі змушує Захід губитися у здогадах» (Putin continued to keep The West guessing).

«Але напруга залишається високою», – робить висновок.

Загалом, «вторгнення» на сьогодні скасовується, мовляв, через «загадковість» Путіна.

Своєю чергою, британське агентство новин Reuters ввечері запустило пряму трансляцію з Києва на Майдані з підписом «перед російсько-українською кризою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Олесь Показати IP 16 Лютого 2022 08:38
Знову ..... ну вони там точно знають ......
історик Показати IP 16 Лютого 2022 08:47
Потім на протязі року-двох, десятиріччя… Ну як завжди - америкоси з рашкою стосунки зводять, а інші страждають!
Євросоюз Показати IP 16 Лютого 2022 08:52
А щоб вони вже показалися, ті ідіоти з своїм нападом! Повня на них діє? Так в дурку нехай йдуть пролікуються.
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2022 09:05
Не, я занят, давайте на апрель
олл до Лучанин Показати IP 16 Лютого 2022 09:26
Квітень! сам ти апрель!!!
Всезнайко Показати IP 16 Лютого 2022 09:10
Та скільки вже можна відкладати?
Дідо Показати IP 16 Лютого 2022 09:53
Це вже не смішно навіть, ловіть і зачиняйте в дурці!
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2022 09:55
Я перепрошую, але, задовбали ви зі своїм "не виключеннями" того чи іншого. "британське агентство новин Reuters ввечері запустило пряму трансляцію з Києва на Майдані з підписом «перед російсько-українською кризою». " - це ж за кого потрібно мати українців, щоб таке робити.
Анонім до Лучанин Показати IP 16 Лютого 2022 10:26
От такі «партнери» і «друзі» :) Хіба справжні так вчиняють?
Лучанин до Анонім Показати IP 16 Лютого 2022 11:15
Допомогли тобі твої ляхи, синку?
Лучанину Показати IP 16 Лютого 2022 10:19
Це ви задовбали своєю "впевненістю" через вроджене невігластво. Якби не американці та британці, то путіноїди ще тиждень тому совались би по Києву. Допоки існує російська імперія, допоки Україна не вступить в НАТО, слід чекати неприємностей від тих дикунів. Якщо не ракети, то КІБЕРАТАКИ. Сьогодні такі вже маємо
Лучанин до Лучанину Показати IP 16 Лютого 2022 10:54
Проблема в тому, що оці всі заяви виглядають як продовження протистояння Росії та Заходу і українців та Україну тут розглядають, як таких собів дикунів, за якими можна поспостерігати, влаштовувати шоу, давати якісь дивні прогнози, дати зброю. Все це аж ніяки не виглядає, як підтримка України. Це відстоювання інтересів на території України. В інтересах же України - це перш за все максимально дипломатичне вирішення стосунків із усіма нашими сусідами, в тому числі, подобається це комусь чи не подобається, і з Росією.
ЛучаниНУ до Лучанину Показати IP 16 Лютого 2022 11:00
Але чомусь ці повідомлення вдарили по економіці України, а санкції рашці обіцяли якщо «нападе», то хто страждає?! Мізки інколи вмикати треба!
Люба Показати IP 16 Лютого 2022 10:30
Шо опять!
777 Показати IP 16 Лютого 2022 10:32
Добре пам'ятаю про непохитну віру волинян в березні 2021 року про те, що Ковід ніколи не перетне український кордон. А в 2014-му 90% вважали, що братський народ на нас не нападе. Але тепер бачу щоденні "мінування" та початок кібервійни. Коли хтось катається на лижах, інший має бити на сполох.
Лучанин до 777 Показати IP 16 Лютого 2022 10:57
Це не бити на сполох - це сіяти паніку. Для початку варто було б хоча б раз провести тренування із населенням, що робити і куди йти, коли починається початок воєнних дій. Інакше - це ніби як розказувати, що на нас суне радіоактивна хмара, але конкретних вказівок ніхто не дає. Так само і зараз: всі трублять про війну, але ніхто не розкаже як діяти. Чому так? Може ті, що трублять самі в це не вірять або щось краще знають?
БатькоНашБендера Показати IP 16 Лютого 2022 10:33
То шо, знову в схрон лізти чи шо?
Мирон Показати IP 16 Лютого 2022 10:38
Руками добрих українців америкоси хочуть реалізувати свою зброю, а нам війни не треба, задовбали з тим ляканням.
До Мирок до Мирон Показати IP 16 Лютого 2022 11:17
Мирон - це путінобот
Віра Показати IP 16 Лютого 2022 10:45
Тому якраз те страшне, слава Всевишньому, не відбулося сьогодні вночі, бо підняли на сполох! Бо перелякався і зрозумів Захід та розрочалася всесвітня дипломатія! А цей стан, у якому знаходиться Україна і ми всі українці, це що, нормально? Я не розумію скептиків і агресивних коментаторів! Схаменіться! Полюбіть Україну!!!
Надія до Віра Показати IP 16 Лютого 2022 11:08
Україну любимо! Але люди тут такі, що їх використовують і Схід і Захід! Знають, що нація не з‘єднана, що можна маніпулювати, підкупати, чинити тиск…, бо влада не міцна і на шпагаті сидить. Позаблоковість і своя міцна політика можуть врятувати Україну, а цього і близько немає. Тому і знаходимось у такому становищі :(
антон Показати IP 16 Лютого 2022 10:47
А потім буде заява, що нападе вже після великодня, от побачите )))))))))))) Українців і Укоаїну мають за дурнів а вони між собою просто торгуються за нафто-газовий в європі от і чубляться між собою росія і сша, а Україна це просто гральна карта в їх руках.
Петро до антон Показати IP 30 Березня 2022 15:08
Ну де ти зараз ...дон
Це називається Показати IP 16 Лютого 2022 10:58
Дресура. По слухався і Зе буде.
Александр - 1 Показати IP 16 Лютого 2022 13:45
Все эти заявления - это "волшебный пендаль" нашей власти, которая хоть что -то начала делать. Тер.оборона, работа с населением, и т.д. Это - оружие и деньги которые нам дают. Это - санкции. У каждого поколения были тяжелые времена. Надо быть стойким. Все будет хорошо.
Джеймс Показати IP 16 Лютого 2022 14:10
Боже, нагадую тим, в кого пам'ять як в рибкі. Ці клоуни з США та Великобританії вже 3 місяць поспіль називають дату повномасштабного Росії, з грудня якщо бути точним, і не просто газети, а й президенти та політики тих країн про це говорили, авжеж, зсилаючись на розвідку США. Як можна ще досі всерйоз сприймати всі ці заяви від цих людей?! Виходить, що розвідка США і Великобританії або дезінформує своїх політиків або ж рівень кваліфікації цих розвідок на рівні дитячого садку. + Нагадую вам 2014 рік та Крим. Де була в той час американська та британська розвідка, коли Росія перекинула туди війська, гелікоптери і готувалася до вторгнення в Крим? В очі лупилася? То то і воно. Тому висновок! Росія якщо і вторгнеться повномасштабно, то точно не в той час, коли про це істерять англо-сакси з кожного кута і сортиру.
Джеймс Бомж до Джеймс Показати IP 16 Лютого 2022 20:56
А може вони тролять орду, і цей абсурдний план працює
Джеймс до Джеймс Бомж Показати IP 17 Лютого 2022 14:41
Так тролять, що ліцензії на літаки і кораблі забирають в українських компаній! Так тролять, що гроші втрачає Україна, якщо вірити тому що казав Зеленський 12.5 млрд. долларів, це лише за цей короткий проміжок часу. А населення України, значна його частина, починає панікувати і взагалі не в захваті від ситуаціі. І взагалі ситуація планує перерости у війну. Найс тролінг...бажаю тобі в твому житті більше такого тролінгу!
Петро до Джеймс Показати IP 30 Березня 2022 15:10
Вже мовних, а що зараз скажеш, хто був правий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus