USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії в батьків хочуть забрати дітей за участь в протестах

27 Серпня 2019 09:29
Нікулінський міжрайонний прокурор Москви звернувся до суду з позовом про позбавлення батьківських прав Петра та Олени Хомських за участь в акції протесту в Москві.

Про це повідомляє Мeduza.

Відзначається, що приводом для позову ймовірно стала участь Хомських в акції протесту 3 серпня у Москві.

«Попередня розмова за позовом відбулася 22 серпня, Хомські про неї не знали й не були присутні в суді», – йдеться в повідомленні.

Як розповів глава юридичної служби «Апології протесту» Олексій Глухов, перше засідання за позовом призначено на 2 вересня.

За даними «Апології протесту», Петро Хомський «потрапив у провладний відеоролик, як «охоронець Навального».

Як розповів Петро Хомський Мeduza, його старшій доньці 10 років, а нещодавно народилися ще дві дівчинки: одній три роки, молодшій – три місяці.

«Судячи з позовом, вони хочуть забрати двох молодших дітей. Малюка взагалі ще годує мама і відбирати дитину за таких умов – повне безумство», – зазначив він.

Перовська міжрайонна прокуратура Москви на початку серпня зажадала позбавити батьківських прав Ольгу і Дмитра Проказових, які прийшли на акцію 27 липня з однорічною дитиною. Дії прокуратури розкритикували члени РПЛ і Ради Федерації, а також дитячий омбудсмен Москви.

Через появу немовляти на акції 27 липня було порушено кримінальну справу про залишення в небезпеці та невиконанні обов’язків по вихованню неповнолітнього. Проказови проходять по ньому свідками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 27 Серпня 2019 10:31
А ще там почали карати чималенькими штрафами.
Люстра до 1 Показати IP 27 Серпня 2019 13:09
Правильно роблять ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus