USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У селах Камінь-Каширського району зроблять дороги. Де саме?

3 Червня 2023 22:46
Цього року в селах Граддя, Бережниця, Новосілки, Нові Підцаревичі, Троянівка, Череваха Камінь-Каширського району запланували поточні ремонти доріг.

Тендери для пошуку підрядників на сайті держзакупівель оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Торги тривають до 4 червня.

У селі Граддя відремонтують дорожнє покриття проїзної частини вулиці Лісова (очікувана вартість поточного ремонту – 337,5 тисячі гривень), у селі Бережниця – дорожнє покриття проїзної частини вулиці Вигін (195,4 тисячі гривень), у Новосілках – вулицю Шевченка (1,137 мільйона гривень), у селі Нові Підцаревичі – вулицю Шевченка (698,2 тисячі гривень), у Троянівці – вулицю Лугова (2,216 мільйона гривень), а в селі Череваха – вулиці Провулок Центральний (390,7 тисячі гривень) та Молодіжна (1,156 мільйона гривень).

Роботи включатимуть улаштування дорожніх корит, улаштування дорожнього одягу з піщано-щебеневої суміші та планування узбіч механізованим способом.

Поточні ремонти в згаданих селах Камінь-Каширського району мають закінчити до 30 вересня 2023 року.

Гарантійні терміни на виконані роботи становитимуть три роки.

Нагадаємо, цього року в селах Луцької громади проведуть низку ремонтів доріг. Планують оновити покриття на вулицях у Княгининку, Дачному, Зміїнці та Прилуцькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гість Показати IP 4 Червня 2023 10:39
Коли вже ті казнокради зроблять відрізок Камінь-Каширський - Пнівно? 20 км потрібно їхати годину!! Поки Пася якогось на вила не посадять, то руху не буде?
Анонім Показати IP 5 Червня 2023 12:11
Тільки і пишуть ремонт Маневичі, а з Пнівно-Камінь-Каширськ коли зроблять, коли ви вже нажретеся казнокради...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus