USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селах на Волині встановлять дитячі майданчики

3 Травня 2019 14:56
У низці сіл Іваничівського району Волинської області запланували облаштувати дитячо-спортивні майданчики.

Відкриті торги оголосила Поромівська сільська рада 2 травня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 травня. А аукціон має розпочатися 20 травня.

Майданчики хочуть встановити у селах Михалє, Лежниця, Верхнів, Бужанка, а також на території дошкільного навчального закладу «Бджілка» Поромівської сільської ради.

Очікувана вартість обладнання дитячо-спортивних майданчиків і його встановлення складає 272 200 гривень.

Сільрада планує облаштувати майданчики з гойдалками, пісочницями, гірками, столиками з лавками, спортивними стінками, лабіринтами, стінками для лазіння, каруселями та смітниками.

Серед вимог до учасників торгів – наявність матеріально-технічної бази, працівників, досвіду виконання аналогічних замовлень і відповідних документів від виробника: гарантійних листів, декларацій, сертифікатів якості, санітарно-епідеміологічних висновків, паспортів на вироби тощо.

Дитячо-спортивні майданчики на території Поромівської сільської ради мають з’явитися до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Німкеня Показати IP 3 Травня 2019 17:25
Дуже добре , що думають про діток. Але хочу зауважити , щоб не сталось так як сталось в Любешові. Виділили гроші на три майданчики . Кух та Савчук відзвітувались , що все побудовано. Гроші засвоїли . Доречі підрядник Савчук який в той самий час є заступником Куха. Та справа в тому , що ЖОДНОГО МАЙДАНЧИКА ПО ФАКТУ НЕ МАЄ. PS/ така сама ситуація і з ремонтом трьох доріг. Гроші виділил 100%, та чомусь їх не вистачило. Тепер ні доріг ні грошей. Виконавці: вгадайте хто? - так все Вірно та сама пара Кух та Савчук) Чекаємо на правосуддя.!!!! Все це можна перевірити по факту та в інтернеті. Це не поодинокі факти за каденції Куха та Савчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus