USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

У селі біля Луцька відремонтують ліцей

24 Червня 2023 18:41
Частини приміщення Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради, що на вулиці Шевченка, 16 у селі Рованці Луцького району, відремонтують до 15 серпня цього року.

Тендер на поточний ремонт заклад освіти оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 27 червня.

Очікувана вартість ремонту частини приміщення Рованцівського ліцею – 1,3 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, мають виконати наступні роботи: мурування окремих ділянок стін із цегли, улаштування перегородок, встановлення вікон, дверей, поліпшене штукатурення стін, їх фарбування, улаштування тепло- та звукоізоляції, влаштування підлоги та інші.

Гарантійний термін на ремонт становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в селі Льотниче Зимнівської сільради Володимирського району запланували капітальний ремонт з протиаварійними та енергозберігальними заходами в ліцеї, що на вулиці Молодіжній, 2. На роботи спрямують понад 70 мільйонів гривень.

Також поточний ремонт з усунення аварійного стану приміщення спортивного залу запланували провести в будівлі дитячо-юнацької спортивної школи імені Олексія Зінкевича у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus