USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Маневиччині за 1,5 млн оновлять дорогу та сміттєзвалище

28 Вересня 2020 23:11
До кінця року в селі Оконськ у Маневицькому районі заплановано здійснити капітальний ремонт покриття однієї з вулиць та поточний ремонт сміттєзвалища.

Відкриті торги для пошуку підрядників оголосила Оконська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 вересня (на ремонт сміттєзвалища) та до 5 жовтня (на ремонт дороги).

Очікувана вартість поточного ремонту сміттєзвалища становить 195 747 гривень. За ці кошти виконають наступні роботи: розробка ґрунту в траншеях і котлованах, переміщення ґрунту, кагатування сміття екскаваторами, засипання траншей і котлованів.

Натомість вартість капітального ремонту покриття проїзної частини однієї з вулиць в Оконську оцінили у 1,305 мільйона гривень. За цю суму відремонтують вулицю Соб’ятинську.

Ремонт включатиме планування площ механізованим способом, улаштування покриттів з гарячих асфальтобетонних сумішей, розлив бітуму, облаштування з’їздів, укріплення узбіч гравійною сумішшю тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зато Показати IP 29 Вересня 2020 07:42
Колківські мещани скоро стануть луцькими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus