USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У селі на Волині облаштують ЦНАП і відремонтують дорогу

31 Липня 2021 23:54
У селі Смідин Ковельського району (до реформи – Старовижівського району) реконструюють Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Смідинської сільської ради з облаштуванням ЦНАПу.

Тендер для пошуку підрядника Смідинська сільрада вже оголосила. Пропозиції прийматимуть до 10 серпня, а аукціон розпочнеться 11 серпня.

Очікувана вартість робіт – 2,283 мільйона гривень.

Реконструюють будинок на вулиці Незалежності, 25.

Згідно з технічною специфікацією, роботи включатимуть розбирання цегляних перегородок, мурування зовнішніх стін, улаштування підлоги з керамічних плиток, ламінату та лінолеуму, влаштування суцільної теплоізоляції та звукоізоляції, заміну вікон і дверей, внутрішнє оздоблення, утеплення фасадів і цоколя мінеральними плитами, улаштування мощення з бруківки, заміну трубопроводів, сантехнічні роботи, облаштування вентиляції, пожежної сигналізації, закупівлю меблів, монтаж обладнання тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 20 грудня 2021 року. Гарантійний термін збереження об’єкта становитиме п’ять років.

Окрім того, Смідинська сільрада оголосила торги на капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Незалежності – від будинку №35 до будинку №66 у Смідині.

Ремонт дороги оцінили у 4,521 мільйона гривень.

Він включатиме зняття рослинного шару, розробку ґрунту, улаштування нового дорожнього одягу з гарячої дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, укріплення узбіч, влаштування дорожніх насипів, встановлення дорожніх знаків і нанесення горизонтальної розмітки.

Ремонт вулиці планують закінчити також до 20 грудня цього року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олекс Показати IP 1 Серпня 2021 09:39
Який конкурс, і так відомо що виграє Волиньекобуд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus