USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У селі поблизу Луцька будуватимуть нову багатоповерхівку

9 Грудня 2019 18:27
Багатоквартирний будинок з торговими об’єктами зводитимуть у селі Струмівка.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вулиці Парковій, 72 у селі Струмівка Луцького району затвердили наказом відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Луцької райдержадміністрації. Замовником виступає Андрій Разумовський.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, функціональне призначення ділянки – землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території села Струмівка, затвердженому рішенням Підгайцівської сільради від 13 вересня 2018 року.

Гранично допустима висотність будівлі – до 12 метрів, без врахування шатрової покрівлі, у разі будівництва об’єкта на складному рельєфі, висоту встановлюватимуть з врахуванням цокольного поверху. Максимально допустимий відсоток забудови ділянки – 31%, граничні показники щільності населення мікрорайону – 150-450 осіб на гектар. Мінімальні відстані від об’єкта, що проектується, до червоних ліній – 15 метрів, лінія регулювання забудови – три метри. Планувальні обмеження відсутні. Охоронна зона від лінії електропередачі напругою 10 кВ становить 10 метрів в обидві сторони від крайніх проводів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!! Показати IP 10 Грудня 2019 08:56
В Луцьку мараторій! Будуйте в Ківерцях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus