USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі Світязь на центральному пляжі незаконно встановили 37 споруд

27 Травня 2020 19:54
На березі озера Світязь виявили самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Зокрема, на центральному пляжі біля озера виявили 37 споруд, призначених для дозвілля відпочивальників – і усі вони побудовані на земельній ділянці, для цього не відведеній, та з порушенням будівельних норм і стандартів.

Ковельська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження про самовільне зайняття земельної ділянки й самовільне будівництво (ч. 3 ст. 197-1 КК України) на березі озера Світязь.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються обставини вчинення злочину й особи громадян, причетних до незаконного будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
lemko Показати IP 27 Травня 2020 20:31
Після демонтажу старого ринку всіх *сиріток* на береги Світязя!!!!
Нема на то ради ! Показати IP 27 Травня 2020 21:51
То, що хтось насмілився сам захопити землю і щось там збудувати - то неправда ! Надрукуйте копії рішень, розпоряджень, погоджень, дозволів - сільської ради, РДА, дирекції парку, земельних, архітектурних, природоохоронних служб ! Слабо ? За кожним з таких документів стоїть конкретна фамілія державного сужбовця ! Чи вам назвати ? Чи вам заціпило, чи дурника корчите ? Тоді за що ви чиновницьку зарплату получаєте ? Ялово - продажна влада ! Давно назріла потреба заслухати на колегії ОДА, на сесії облради, на колегії прокуратури питання про стан дотримання законодавчих і нормативних вимог при забудові рекреаційних зон у національному парку ! Тільки ж у влади кишка тонка, бо вони самі і в темі, і в долі ! Дочекаєтесь, що заставлять, в кращому випадку, як Азарова з Калетником зробити !
Вв Показати IP 27 Травня 2020 22:28
Сьогодні тільки виявили, напевно за ніч побудували
777 Показати IP 27 Травня 2020 23:29
Зробили з пляжу! Півнухііііііііі!
турист Показати IP 27 Травня 2020 23:43
Я скажу, як відпочивальник, нехай стоїть, якщо побудували, бо той срач, що там був не кращий за ці споруди. Головне, щоб платили податки і підтримувули чистоту, для людей комфортніше!
Очевидець Показати IP 28 Травня 2020 08:12
А в цій державі можна щось побудувати законно і без хабарів взагалі?
Світязянка Показати IP 28 Травня 2020 09:42
Той Васелик перебрехав сам себе за гроші,а що невистачає розуму і знань легалізувати? ? ?
Тт Показати IP 28 Травня 2020 15:39
В Світязькі Сільскі раді дают земельні ділянки або своїм або продають за бабло а прості людині находять безліч причин аби тільки недати,уже продали весь Світязь ще якби могли тоби і воду з Світязя продали. Треба поміняти впершу чергу голову і його помічників,і тоді може буде якийсь лад в Світязі і в селах які належать до Світязької сільської ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus