USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селищі на Волині живе та працює волонтер зі США

1 Січня 2017 09:00
З початку грудня у Шацькій ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії почав працювати волонтер Корпусу миру Герет Вольф. Він уже третій волонтер від американської організації, який приїхав працювати в Шацьк. Сам Герет - родом із США (штат Айдахо). У Шацьку волонтер планує пробути два з половиною роки, тісно співпрацювати з освітянами району та громадськістю.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

Разом зі своїми двома колегами-волонтерами, які працюють відповідно у школах Нововолинська та Ковеля, Герет провів свій перший спільний семінар для вчителів англійської мови, які працюють у школах Шацького району. Тема семінару – «Командне викладання», тобто ознайомлення з методикою ведення уроків іноземної мови двома педагогами одразу.

Схожі семінари, як розповідає методист відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Тетяна Ціпошук, а також лекції, конференції, дозвілля Герет Вольф планує організовувати і в інших школах району. Це є дуже вагома допомога та практика як для вчителів англійської мови, так і для учнів. Одним з перших кроків волонтера Корпусу миру в школі Шацька була перевірка робіт районної олімпіади з англійської мови, де він самостійно визначив переможців, серед яких - учні ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназії смт Шацьк Дарина Козак (11 клас), Еліза Лиса (10 клас), Вікторія Моніч (9 клас).

«Ми дуже раді, що нам вдалося залучити волонтера для роботи в нашій школі. В основному, співпрацюватимуть з волонтером на уроках в Шацькій школі вчителі Світлана Силюк та Галина Зінчук, залучатимуться й інші педагоги.

Орієнтуватиметься Герет також на роботу з молодими педагогами, адже працювати на уроках в парі – це не лише практична допомога нашим вчителям, а й, з іншої сторони, відповідальність, впровадження нових методів, не властивих для вітчизняної освіти. Можливо, будуть організовані заняття з англійської мови й для людей старшого віку, молоді, які бажають вивчати чи поглиблювати свої знання англійської», - каже Тетяна Ціпошук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus