USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Сербії закрили табір, де викладали військові інструктори з РФ

17 Серпня 2018 17:31
Міністерство внутрішніх справ Сербії закрило табір для підлітків і молоді. В закладі викладали та були інструкторами сербські і російські ветерани війн.

Про це повідомляє кореспондент "Радіо Свобода".

Президент Сербії Александар Вучич також відреагував на закриття табору. Він наголосив, що військові навчання дітей – це "не Сербія майбутнього" і що держава не буде толерувати таких дій.

Будинок табору вже розмонтували. Небойша Стефанович, міністр внутрішніх справ, зазначив, що табір закрили "через можливе зловживання дітьми і занепокоєння громадськості". Відкрили ж табір 8 серпня, мовляв, для патріотичного виховання. Там навчали військовій справі 44 дівчат й хлопців віком від 14 до 23 років. Його відвідав військовий аташе посольства Росії в Белграді.

Варто додати, що Росія має сильні зв’язки з Сербією, зокрема, військові та культурні. На Заході неодноразово заявляли про збільшення "деструктивної ролі Москви" на Балканах і підриву демократії в регіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 17 Серпня 2018 17:42
ruSSisсhe junge не пройшло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus