USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У школі Володимира-Волинського облаштують пожежну сигналізацію за понад 400 тис.

22 Лютого 2021 09:13
Встановити та налагодити систему пожежної сигналізації, мовного оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та систему передавання тривожних сповіщень запланували у Володимир-Волинському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей», що на вулиці Ковельській, 111 у Володимирі-Волинському.

Навчальний заклад оголосив відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 березня. Аукціон має розпочатися 5 березня. Очікувана вартість робіт становить 428 899 гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть монтаж ППКП «TIRAS PRIME А», автоматичних димових і теплових сповіщувачів, гучномовця, прокладання ізольованих проводів, розробку схеми сигналізації, пусконалагоджувальні роботи тощо.

Придбання всього обладнання покладається на переможця торгів. Воно має бути новим та без дефектів.

Роботи мають завершитися до 31 травня 2021 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus