USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Швеції запровадили дозвіл на жебрацтво

5 Серпня 2019 08:44
Шведське місто Ескільстуна стало першим муніципалітетом у державі, де запровадили дозволи на жебракування. Щоб його отримати, жебраки повинні заповнити електронну форму онлайн або звернутися до поліції.

Заявник повинен перебувати на території країни легально і мати шведський номер соціального страхування, повідомляє канал 24 з посиланням на видання Nyheter24.

За такий дозвіл доведеться заплатити 250 шведських крон, що становить близько 23 євро. Крім того, з жебраків стягуватиметься адміністративний збір.

Нові правила набули чинності з 1 серпня. Як повідомила поліція, у перший день вони не отримували жодного запиту на дозвіл жебракувати у перший день дії нових правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus