USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У складі освітянської комісії Луцькради – зміни

30 Липня 2021 22:15
Головою постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови замість Віталія Бондаря стала Оксана Лєщинська.

Про це стало відомо 30 липня під час засідання 15-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про внесення змін до рішення Про утворення постійних комісій Луцької міської ради та затвердження їх персонального складу.

Нагадаємо, депутат Віталій Бондар написав заяву про припинення виконання обов’язків голови однієї з постійних комісій міськради у зв’язку з призначенням на посаду директора департаменту освіти.

Замість нього головою комісії міський голова запропонував призначити Оксану Лєщинську.

Обранці громади підтримали проєкт рішення.

Відзначимо, що до комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, окрім Оксани Лєщинської та Віталія Бондаря, входять Алла Жупанюк, Алла Доманська, Ігор Гнетньов, Ірина Чебелюк та Алла Надточій.

Як ми раніше писали, Зіновію Лещенко було звільнено з посади керівника управління освіти Луцької міської ради. Вона працювала на посаді керівника управління освіти з квітня 2017 року. Як відомо, управління освіти було ліквідовано на одній із сесій міськради. Замість нього створено департамент освіти. Його з 1 липня очолив директор ліцею №27, депутат Луцькради Віталій Бондар, який став переможцем конкурсу на цю посаду.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus