USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

В одному зі скверів Володимира наведуть лад і встановлять камери

29 Травня 2023 06:44
Капітальний ремонт скверу Героїв Майдану запланували провести цього року у Володимирі.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосило комунальне підприємство «Полігон» Володимирської міської ради. Пропозиції від учасників приймають до початку червня.

Очікувана вартість робіт становить 2,135 мільйона гривень.

Капітальний ремонт скверу Героїв Майдану у Володимирі, відповідно до технічного завдання, включатиме вирізування сухих гілок, видалення дерев, корчування пнів, розламування асфальтобетонного покриття, демонтаж покриття з бруківки, улаштування покриття з тактильної плитки, бруківки типу «цегла ретро» та гранітної бруківки, перекладання горловин оглядових колодязів, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки пластиком, встановлення дорожніх знаків, посів газонів, монтаж малих архітектурних форм, встановлення камер відеоспостереження, облаштування вуличного освітлення тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 30 вересня 2023 року.

Нагадаємо, в Луцьку планують відремонтувати пішохідну доріжку від вулиці Глушець до центральної алеї парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Також у планах – поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus