USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Словаччині знайшли групу дітей-біженців у вантажному потязі

28 Жовтня 2019 16:41
Одинадцятеро малолітніх дітей з Афганістану і Пакистану без супроводу були виявлені у вантажному поїзді, який прийшов із Сербії у словацьке місто Дунайська-Стреда.

Про це повідомляє Кореспондент.

«Співробітник місцевої фірми виявив у поїзді дітей, які втікали і намагалися знайти вихід у місто, і повідомив про це поліції. Нашим співробітникам вдалося затримати 11 малолітніх дітей. Як пізніше з’ясувалося, дев’ять з них були з Афганістану і ще двоє – з Пакистану. Дорослих разом з ними не було», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що діти в нелюдських умовах у вантажному вагоні проїхали шлях із сербського міста Суботиця через територію Угорщини в Словаччину.

Поліція почала розслідування інциденту. Дітей передали співробітникам соціальної служби, які розмістили їх у дитбудинку для малолітніх.

Раніше міністр внутрішніх справ Естонії Март Хельме заявив, що країна не прийматиме іммігрантів з Африки та Близького Сходу, бо їм вистачає проблем з українцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus