USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США хочуть покарати Росію за знущання з релігійних громад

16 Грудня 2019 08:45
Росія порушує міжнародні зобов'язання щодо поваги й захисту релігійних свобод на тимчасово окупованих українських землях. Про це мовиться у законопроєкті, внесеному до Конгресу США. Документ передбачає покарання для Російської Федерації.

Депутати Джо Вілсон і Емануель Клівер внесли до Конгресу США законопроєкт про підтримку свободи віросповідання на території України. Документ опубліковано на офіційному сайті американського парламенту.

У ньому мовиться про покарання РФ за релігійні переслідування на тимчасово окупованій частині території України. Адже російська влада порушує міжнародне гуманітарне право і зобов'язання поважати й захищати релігійні свободи.

Понад 5 років Російська Федерація незаконно утримує в окупації Крим і частину Донбасу з допомогою збройних формувань, якими вона ж і керує. Службовці й найманці Кремля викрадають, заарештовують і катують людей в цих регіонах за їх віросповідання, йдеться у законопроєкті.

Конгресмени вважають, що російські посадовці відповідальні за релігійні переслідування. Тож і повинні, власне, за це відповідати перед законом.

На жаль, конкретного механізму притягнення Росії до відповідальності у законопроєкті конгресмени не передбачили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гоцул Показати IP 16 Грудня 2019 09:37
Це вже щось новеньке ...
Всезнайко Показати IP 16 Грудня 2019 10:48
А Україну?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2019 11:14
Не удивлюсь, если в США детям рассказывают, что индейцев извели русские. А представители Старого Света приехали и спасли оставшихся 20 человек от российского произвола, да так и остались там помогать несчастным индейцам строить "демократию".Ведь думает же в Японии молодёжь, что атомные бомбы на них Сталин сбросил!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus