USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У владі РФ паніка, еліта вивозить рідних з країни, – розвідка

3 Березня 2022 22:42
За даними української розвідки, більшість представників російської еліти наразі евакуйовують своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ.

Про це пише Українська правда.

У середовищі вищого політичного керівництва РФ продовжуються панічні настрої та підвищується рівень недовіри до президента РФ. Більшість представників еліти РФ вирішує питання евакуації своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю та Арабських Еміратів, а також уточняють місця переховування на випадок ядерної війни.

Зокрема з розмови радника-посланця посольства РФ у США Люкманова Артура Рушановича з невстановленою особою на ім’я Владислав Луценко вірогідність ядерного конфлікту (не війни) присутня, однак невелика.

При цьому, на думку Луценка, Путін уже програв у війні з Україною. Також, висловлюють думку, що президент РФ наразі «з’їхав з глузду та його стан неадекватний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus