USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У США пілот скерував літак у свій будинок, де перебувала його сім'я

14 Серпня 2018 08:59
У Сполучених Штатах Америки у місті Пейсон пілот влетів на легкомоторному літаку у власний будинок. У цей час там перебували його дружина і дитина.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на американський телеканал ABC News.

За інформацією телеканалу жінка та дитина не постраждали. У результаті аварії пілот загинув. Ним виявився 47-річний Дуейн Юд. Зазначається, що чоловік проживав у цьому будинку разом з дружиною та дитиною.

Жінка часто скаржилася правоохоронцям на випадки насильства з боку чоловіка. Минулої неділі чоловік під час розпивання алкогольних напоїв напав на свою дружину, після чого свідки викликали поліцію. Він був заарештований, а пізніше вийшов під заставу. Невідовзі Юд відправився до аеропорту Форк-Спрінгвілл, сів у літак, а потім навмисно врізався у свій будинок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Серпня 2018 10:11
Бєлка
Носатий дядько до Анонім Показати IP 14 Серпня 2018 10:40
Так. І закон парних випадків: згадайте недавнє викрадення пасажирського літака в США і його загибель...
Правдоруб Показати IP 14 Серпня 2018 10:56
Мабуть дружина збиралась подати на розлучення - для американця це втрата всього нажитого майна та + додаткова щорічна виплата коштів на втрачену сім"ю так що він стає банкротом, втрачати було нічого((.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2018 02:01
чого людям не вистачає...будинок є..дитина є....дружина є...живі собі...так ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus