USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У США помер актор українського походження Дмитро Д’яченко

25 Квітня 2020 21:49
У віці 52 років в США помер американський актор і музикант, який народився в сім'ї емігранта з України Дмитро Д’яченко.

Дмитро Д’яченко помер в середу, 22 квітня, у себе в будинку в місті Дейтона-Біч, що у Флориді. Смерть актора підтвердив його брат в коментарі виданню TMZ, передає Новое время.

Смерть актора жодним чином не пов’язана з пандемією коронавірусу, також немає жодних слідів насильницької смерті.

Тіло Д’яченка виявила поліція. Вони приїхали на виклик стурбованих рідних Дмитра, бо його родина вже кілька днів не чула від нього жодних звісток. Члени сім'ї припускають, що Д’яченко помер пізно увечері в понеділок або рано вранці у вівторок. Видання з посиланням на поліцію повідомляє, що причину смерті встановить медична експертиза. За словами членів родини актора, він був здоровий і перебував у чудовій фізичній формі.
Найбільш Дмитро Д’яченко відомий за роллю Юрія в трилері Заборонена зона / Chernobyl Diaries (2012). Події фільму розгортаються в Прип’яті. Оскільки ще на початку 2000-х були дозволені подорожі до зони відчуження, група друзів-американців відправляється до Прип’яті на пошуки пригод, узявши у провідники колишнього солдата Юрія.

Д’яченко народився в Сан-Франциско в 1968 році. Його батьком був емігрант з України, а матір'ю — американка з грецьким і шведським корінням. Він захоплювався грою на гітарі, а його фільмографія налічує ролі в більш ніж 40 фільмах і серіалах. І серед них Солдат Джейн (1997), Будь кмітливим (2008), Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа (2008) та ін. Йому, як правило, діставалися ролі героїв радянського або російського походження. Також Дмитра Д’яченка активно запрошували озвучувати комп’ютерні ігри.
Судячи з того, що в 2015 році Д’яченко був засуджений до 60 днів виправних робіт, він мав неприборкану вдачу. Актор був визнаний винним у жорстокому поводженні з тваринами — приготував і з'їв кролика своєї колишньої подруги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Иван Показати IP 26 Квітня 2020 09:05
Это наверно нормально когда украинцы становятся известными лишь только там где-то, но не у себя на родине. Хорошее у нас правительство и законы. Всё сделано для того чтоб нация загнивал@.....ой, пардон - чтоб развивалась и процветала
Анатоль_ Бідзюра до Иван Показати IP 26 Квітня 2020 09:52
Ох і св***лота, ви Іване.
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 26 Квітня 2020 09:54
Прізвище "Дяченко", хай вам буде відомо "ВН", пишеться без апострофа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus