USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США потяг зійшов з рейок, спалахнув і обвалив міст. Відео

30 Липня 2020 08:44
В американському штаті Аризона з рейок зійшов потяг, спалахнув і зруйнував частину мосту. Вантажний поїзд, що перевозив небезпечні речовини, спалахнув над місцевим озером Темпе-Таун.

Густі хмари диму було видно за багато метрів від місця надзвичайної події, повідомляє 24 канал з посиланням на CNN.

Вантажний потяг, що прямував в Фенікс з Тусона, зійшов з рейок близько 6:15 за місцевим часом.

Вогонь охопив вісім вагонів, які перевозили легкозаймисті речовині. Екіпаж потяга дивом вцілів та не постраждав. Щоправда, одна людина, яка не належала до екіпажу, надихалася отруйним димом і її забрали до лікарні.

Пожежа на мосту в Аризоні
Tempe town lake. Lumber burning from train. #tempe #tempefire pic.twitter.com/5tEEE77mkF— vikki colvin (@VikkiColvin) July 29, 2020
Гасити полум'я довелося і за допомогою водного та наземного транспорту. Близько 90 пожежників викликали на місце надзвичайної ситуації. Гасіння пожежі ускладнилося тим, що на вулиці спека.


ABC повідомляє, що три цистерни з потяга впали вниз мосту на паркувальну зону. Представник перевізника, що здійснював рейс, повідомляє, що дві цистерни містили циклогексанон, а одна – гумовий матеріал. Повідомляється, що жодна з них не протікала.
Emergency agencies work the scene of a train derailment on Wednesday, July 29, 2020, at Tempe Town Lake. The train derailed on a bridge over the lake around 6:15 a.m. Wednesday, according to a Union Pacific Railroad spokesperson. Photos by @bmoffatphotos pic.twitter.com/5SQ2qfBzX3— The State Press (@statepress) July 29, 2020
Південна сторона мосту впала, і залізничні вагони злетіли в порожній парк. Варто зазначити: міст лише нещодавно – 9 липня – пройшов щорічний технічний огляд.

Поліція наразі встановлює причини
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus