USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У залізничній катастрофі в Німеччині загинули дві українки

5 Червня 2022 15:55
Дві громадянки України загинули внаслідок залізничної аварії, що сталася 3 червня неподалік Гарміш-Партенкірхена в Німеччині.

Як повідомляє Європейська правда, про це пише Bild. Інформацію підтвердили і в посольстві України в Німеччині.

За інформацією видання, жінки виїхали з України після початку війни та проживали поблизу в сім'ях, що приймають біженців.

Також є інформація, що з однією жінкою була її дитина. Вона отримала серйозні травми та, як повідомляють, перебуває у лікарні.

Станом на неділю знайдено тіла п’ятьох загиблих в аварії, але кількість може зрости, оскільки від семи до 14 людей досі вважаються зниклими безвісти.

Понад 40 мандрівників зазнали поранень. На місці аварії, де зійшли з рейок три вагони, тривають пошукові роботи.

Аварія сталася в останній навчальний день перед канікулами, близько 12:15. Регіональний потяг прямував до Мюнхена і неподалік Гарміш-Партенкірхена зійшов з рейок, у результаті чого перекинулися кілька вагонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus