USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США загорілось хімічне підприємство, місцевих жителів терміново евакуюють

14 Червня 2021 21:34
У американському місті Роктон (штат Іллінойс) оголошена негайна евакуація через пожежу на хімічному підприємстві.

Про це повідомляє американський телеканал CNN, передає Укрінформ.

«Пожежна служба міста Роктон видала розпорядження про обов’язкову евакуацію через пожежу на хімічному підприємстві», – зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що евакуація стосується всіх жителів та підприємств у радіусі однієї милі (близько 1,6 км) від місця розташування підприємства, де стався інцидент.

На доступному зображенні видно, як вогонь охопив кілька складських приміщень на підприємстві, до того ж місце пожежі охоплено густим чорним димом.

Як уточнюється, пожежа виникла на території компанії Chemtool Inc у місті Роктон, яке розташовується поблизу лінії розмежування між штатами Іллінойс і Вісконсін.

За офіційною інформацією, Chemtool Inc пропонує широкий вибір мастильних матеріалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus