USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У столиці Бразилії оголосили цілодобовий локдаун через COVID-19

27 Лютого 2021 13:14
Столиця Бразилії від суботи переходить у режим цілодобового локдауну для сповільнення поширення COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

«Задля припинення спалаху COVID-19, що призвів до заповнення реанімацій, губернатор столиці Бразилії оголосив про запровадження цілодобового локдауну для усіх, окрім постачальників важливих послуг», – йдеться у матеріалі.

Магазини, аптеки, автозаправні станції, церкви та салони ритуальних послуг продовжать роботу, але всі інші бізнеси закриють двері для відвідувачів, у тому числі бари й ресторани, відповідальні за зростання рівня захворюваності наприкінці минулого року.

За інформацією міністерства охорони здоров’я, палати реанімації у Бразилії, третьому за розміром місті країни із населенням у 3 млн осіб, заповнені на понад 80%. Такі само показники фіксувалися минулого року на піку пандемії.

«Упродовж останніх 24 годин на території Бразилії виявили 65 169 нових випадків інфікування COVID-19. За той же час хвороба забрала 1 337 життів», – підсумовує Reuters.

Як відомо, за загальною кількістю смертей від COVID-19 Бразилія у світі поступається лише США. Протягом пандемії 252 835 бразильців померли від нового коронавірусу, а в США недуга забрала більше півмільйона життів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
буба Показати IP 27 Лютого 2021 13:30
щось темношкірих нова реальність вбиває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus