USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Струмівці п’яний водій хотів відкупитися за 500 гривень: він заплатить 17 тисяч штрафу

20 Березня 2021 19:12
У селі Струмівка поблизу Луцька п’яний водій Volkswagen хотів відкупитися від поліції за 500 гривень хабара. Однак за рішенням суду змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу за спробу дачі неправомірної вигоди.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

14 січня поліцейські зупинили авто Volkwagen Jetta, водій якого порушив правила дорожнього руху, здійснюючи маневр виїзду на дорогу в Струмівці. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Йому запропонували пройти освідування, однак він відмовився. Натомість водій запропонував патрульним 500 гривень хабара, аби його відпустили.

У суді він повністю визнав свою вину, тож йому призначили штраф 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жора Показати IP 21 Березня 2021 22:46
Цей пост про те як наша справедлива поліція обдирає і підставляє громадян ... Насамперед водія не зупинили , а просто заїхали за ним на територію АЗС після чого навіть не розібравшись хто був за кермом почали чіплятись до людини яка виходила з магазину і змушувати її пройти тест на стан алкогольного сп‘яніння ,після того як він відмовився оскільки за кермом не перебував і має на це законне право вони почали залякувати його та вдягати на людину кайданки ... Після цього всього знущання напротязі двох годин при мінусовій температурі працівники патрульної поліції спровокували громадянина на дачу неправомірної вигоди (давай пятсот грн і ми собі поїхали ) . Коли заляканий громадянин погодився ,копи включили нагрудну камеру яка була вимкнена і потай зняли факт дачі неправомірної вигоди ... А тепер вирішувати вам це стражі закону чи оборотні в погонах !!!!! На диво справедливість знайшли тільки в суді де дійсно адекватний і справедливий суддя розібрався в цій ситуації і знайшов ще майже десяток таких справ якими ці оборотні роблять собі показники обдурюючи простих громадян .
Жора Показати IP 22 Березня 2021 10:25
https://youtu.be/NZ9J0ovS8D8

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus