USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Струмівці п’яний водій «Мазди» в’їхав у «Нісан» та втік з місця ДТП: у нього відібрали водійське посвідчення

2 Жовтня 2022 20:56
В обласному центрі Волині водія «Мазди» оштрафували на 17 тисяч та відібрали у нього водійське посвідчення за вчинене у стані алкогольного сп’яніння ДТП.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення, 17 травня в селі Струмівка водій «Мазда 626» не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «Нісан», який рухався в попутному напрямку в тій самій смузі руху. Після вчинення аварії водій «Мазди» покинув місце автопригоди.

У протоколі також вказано, що водій «Мазди» вживав спиртні напої вже після ДТП, відмовившись пройти тест для визначення стану алкогольного сп'яніння.

Однак під час судового засідання винуватець ДТП пояснив, що алкоголь вживав до вчинення аварії, але перебуваючи в стані стресу, повідомив працівникам поліції, що випив горілку після ДТП. Факт відмови від проходження огляду визнав.

В підсумку суд оштрафував водія «Мазди» на 17 тисяч гривень та на один рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus