USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Струмівці затримали мікроавтобус з деревиною: водій намагався відкупитись за 2 тис. грн та $40

9 Квітня 2021 11:20
Сьогодні вранці на вулиці Рівненській у селі Струмівка співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил безпеки дорожнього зупинили автомобіль Volkswagen LT. За кермом транспортного засобу перебував 47-річний лучанин.

Під час огляду транспортного засобу у салоні вантажівки поліцейські виявили понад 10 колод дуба, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Щоб відкупитися від поліцейських, водій надав правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 2 тис. грн та 40 доларів США. Ті від коштів відмовилися, а на місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції. Автомобіль з деревиною та гроші вилучили.

Нині, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, відповідно.

Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знай.є Показати IP 9 Квітня 2021 23:18
Сьогодні хлопці на пилорамі без роботи будуть сидіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus