USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Сумах пасажирка жорстоко побила кондукторку через маску

17 Вересня 2020 22:44
У Сумах жорстоко побили кондукторку тролейбуса. Інцидент трапився у салоні тролейбуса № 275, що о 21:10 курсував за маршрутом № 7 «Хіммістечко – Центроліт».

Про це повідомляє пресслужба КП СМР «Електроавтотранс» у фейсбуці, передає ТСН.

За словами кондукторки Світлани, на зупинці «Вишневий сад» до салону зайшли дві жінки, одна з них – без захисної маски.

«Зауваження вдягнути маску одна з пасажирок, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, сприйняла доволі агресивно: почала лаятися, використовуючи нецензурну лексику, ображати кондуктора та навіть вирішила з’ясувати стосунки з водієм. На повторні прохання дотримуватися вимог карантинних обмежень та вдягти засіб індивідуального захисту або ж покинути салон комунального транспорту, рішуче налаштована пасажирка ніяк не реагувала й продовжувала скандалити. В результаті водій був вимушений зупинити рух тролейбусу. У той час, як кондуктор вийшла з салону на зупинку і почала викликати поліцію, розлючена пасажирка накинулася на неї: спочатку працівниця підприємства отримала удар в обличчя, потім – удари по рукам, ногам, тілу», – розповіли у «Електроавтотрансі».

Зупинити бійку та вгамувати п’яну пасажирку насилу змогли водій, перехожі та поліція, яка вже прибула на місце за викликом.

«Кондукторка захищалася як могла, але ж травмувань уникнути не вдалося. Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми, забій 3-го та 4-го пальців лівої руки та променевої кістки на правій руці. Після допомоги медиків, постраждала написала заяву до поліції», – додали у пресслужбі підприємства.

Нагадаємо, раніше у Франції група пасажирів забила до смерті водія за прохання вдягнути маски. У Дніпрі також стався конфлікт з бійкою в громадському транспорті. Причиною стало недотримання одним з пасажирів карантинних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Егеж Показати IP 18 Вересня 2020 01:19
Звичайно, витримати умови знущання з людей доволі важко, але дпоки ми не знаємо всієї правди необхідно вдягати маски і правильно, а не на підборіддя. Вдягаючи маску ви захищаєтется самі та захищаєте інших. В той же час тих, хто не розуміє таких елементарних речей, необхідно судити за статею тероризм, адже своїми діями ці люди навмисно наражають на небезпеку велику кількість людей, які в разі зараження в свою чергу можуть заразити ще багато людей ненавмисно.
Остап Вакарчук Показати IP 18 Вересня 2020 14:37
У тій процвітаючій Європі такий самий бардак, як у нас в Україні, а може ще й гірше становище. Нам їхнього європейського срачу не показують, зразу цензура. Нам більше всіх новин показують, який бардак робиться в РФ, щоб ми ту Росію ненавидили та проклинали. Я народився і виріс на Волині та завжди говорив і буду говорити, що в РФ набагато більше порядку чим у деяких країнах ЄС. Я жив та працював в Росії на протязі 9 років і мене особисто ніхто ніколи ні разу не назвав "хохлом". За професією 2 роки я працював та жив у Литві, потім в Польщі і Германії при цьому ніколи не зустрічав, за виключенням деяких неадикватів, щоб хтось погане говорив про мене чи мою Україну. А ось коли ще у свої молоді роки я працював на Харківському тракторному заводі на головному конвеєрі, то постійно від місцевих колег по роботі чув приниження в свою адресу, що я "бандерівець", хоча ніколи ні я особисто ні моя родина ідеї бандерівського руху не підтримували. Так що виходить ворогів треба шукати не в Росії чи ЄС, а знаходити серед своїх співвітчизників у середені України і тримати муху в носі.
Анонім до Остап Вакарчук Показати IP 18 Вересня 2020 20:00
Так і є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus