USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У супермаркетах Австралії знову знайшли голки всередині ягід полуниці

23 Вересня 2019 12:52
Поліція австралійського штату Вікторія почала розслідування двох випадків виявлення сталевих швейних голок в свіжих ягодах полуниці, проданих в одному з північних округів Мельбурна. Про це в понеділок повідомляє місцевий канал ABC з посиланням на пресслужбу поліції, передає УНН.

«Детективи відділу карного розшуку округу Бану Сіті розслідують два повідомлення про псування харчових продуктів в районах Елтем і Ферфілд», – цитує ABC представника пресслужби поліції. За її даними, в обох випадках полуниця з голками всередині була придбана в великих мережевих супермаркетах, покупці не постраждали, однак змушені були звернутися до лікаря з легкими травмами.

Масштабне розслідування аналогічних інцидентів з голками в ягодах і фруктах поліція Австралії проводила у вересні минулого року, після того, як швейні голки і шпильки були знайдені в полуниці на території шести австралійських штатів. Всього поліція Австралії зареєструвала 230 повідомлень про виявлення голок в свіжих фруктах і ягодах. У скоєнні злочину була звинувачена 50-річна працівниця однієї з полуничних ферм Мі Ут Чинь, яка чекає на вирок суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus