USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Тернополі, Рівному, Вінниці, Кропивницькому та Хмельницькому повідомили про замінування

4 Серпня 2022 14:25
У Тернополі, Рівному, Вінниці, Кропивницькому та Хмельницькому спецслужби отримали повідомлення про нібито замінування об’єктів.

Повідомлення про замінування залізничного, автовокзалу та на вулиці неподалік продуктового ринку в Рівному надійшло до поліції сьогодні близько 12:00, повідомляє пресслужба поліції у Рівненській області.

«На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи та всі екстерні служби. Вибухотехніки із кінологами обстежують приміщення, із яких евакуювали громадян, та прилеглі території», – йдеться у повідомленні.
Згідно з інформацією пресслужби ГУНП у Тернопільській області, повідомлення від співробітників Управління служби безпеки в області про те, що поліцейським на електронну скриньку надіслали лист про закладення вибухонебезпечних матеріалів у Тернополі в будівлях універмагу та залізничного вокзалу надіслали о 12.15. На місце подій оперативно виїхали усі екстрені служби.
Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР відповідно до ст. 259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Вибухотехніки обстежили прилеглі території та місця ймовірних мінувань. Вибухових матеріалів не виявили.
Як інформує Всім, звістка поширилась і на Хмельницький. Місцеві мешканці повідомили в соцмережах про замінування в трьох локаціях. Інформацію підтвердили в поліції.

— На електронну адресу поліції надійшов лист про ймовірне замінування трьох об'єктів інфраструктури. Наразі ця інформація перевіряється фахівцями вибухотехнічної служби, — повідомила Інна Глега, начальниця сектору комунікації ГУНП в Хмельницькій області.

Які саме об’єкти в поліції не уточняють. Та в соцмережах вказують, що це також може бути залізничний вокзал, автовокзал та овочевий ринок.

До слова, автівку поліції журналісти помілили в районі автостанції №5. Також там є транспорт рятувальників та частково перекрито рух.

Близько опівдня 4 серпня до поліції надійшло повідомлення про можливе замінування певних об’єктів у Вінниці, пише Вінниця.info.

З території Центрального ринку евакуюють людей.

Правоохоронці, кінологи, вибухотехніки працюють на місці і перевіряють на наявність вибухонебезпечних предметів.

Правоохоронці просять людей не панікувати і виконувати вказівки рятувальників та поліцейських.

У Кpoпивницькoму сьoгoдні, 4 сepпня, нeвідoмі пoвідoмили пpo зaмінувaння відділeння Нoвoї пoшти №2 нa вулиці Євгeнa Мaлaнюкa, 21а, Центрального ринку та залізничного вокзалу. Відпoвіднe пoвідoмлeння нaдійшлo дo пoліції, передає Точка доступу.

У кoмeнтapі Тoчці дoступу peчниця Нaцпoліції в oблaсті Вітaлінa Бeвзeнкo пoвідoмилa, щo нapaзі нa місці пpaцюють відпoвідні служби. Пpoвoдиться пepeвіpкa.

У соцмережах містяни поширюють фотографії з місць проведення перевірок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus