USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Тернополі під час катання на санчатах обстріляли 11-річного хлопчика

22 Січня 2021 15:59
У Тернополі 11-річного хлопчика госпіталізували після того, як під час катання на санчатах його обстріляли, очевидно, з вогнепальної зброї.

Для подальшого лікування його довелося перевезти до столичної лікарні, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як поінформували правоохоронці, 21 січня до лікарні з опіками потрапив малолітній мешканець обласного центру. Травми хлопчик отримав під час катання на санчатах поблизу 26 школи.

Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі пацієнт потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні.
За фактом травмування дитини слідчі розпочали кримінальне провадження за ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Наразі поліцейські продовжують детально розслідувати усі обставини злочину. Під час проведених оперативних дій правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили в квартирі одного з місцевих жителів гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 22 Січня 2021 17:26
Це ужас , що це робиться ?! Озвіріли .
Джек Показати IP 22 Січня 2021 17:51
Хуліганство?????ВИ ШО ГОНИТЕ????ЦЕ СПРОБА ВБИВСТВА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus