USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ДТП: автомобіль збив дитину. ПОДРОБИЦІ

6 Лютого 2014 18:45
Через ДТП у Луцьку постраждав хлопчик.
Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі управління ДАІ у Волиснькій області.

Так, приблизно о 18 годині на вулиці Конякіна водій автомобіля Skoda наїхав на 13-річного хлопчика, який переходив дорогу на пішохідному переході. Аварія трапилася неподалік від школи № 25.

Зі слів очевидців відомо, що дитину забрала швидка допомога.

Начальник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук повідомив, що на вулиці Конякіна у напрямку вулиці Карпенка-Карого 59-річний водій автомобіля Skoda наїхав на пішохода – хлопчика 2001 року народження. Унаслідок аварії дитина отримала тілесні ушкодження: забій правого та лівого колінного суглоба.
На даний момент постраждалому надали медичну допомогу, загроз для його життя немає.
До слова, водій у стані алкогольного сп’яніння не перебував. Винного у ДТП буде встановлено внаслідок слідчої перевірки.
Як повідомив один із свідків нещасного випадку, зіткнення трапилось на пішохідному переході між супермаркетом «Барвінок» та кіоском "Айва".
«На щастя для тієї дитини, за спиною у нього був рюкзачок, та й швидкість автомобіля була невисокою. Від звуку такого удару у мене зупинилось дихання. Однак миттєво спрацювало мислення – потрібно викликати «швидку», - розповідає свідок.

Зі слів очевидця аварії, карета швидкої допомоги приїхала досить оперативно, за сім хвилин, тож о 18.08 годині дитина уже отримувала кваліфіковану медичну допомогу.

«Щодо водія легкової машини: обганяючи маршрутку, яка повертає зі смуги руху на "зупинку", він повинен був переконатися, що дорога вільна. А цього він не зробив. На той момент дитина уже перейшла середину дороги на пішохідному переході. На мою думку, водій, хоч і мав великий досвід у керуванні транспортом, усе ж не зумів зорієнтуватися і в результаті - дитина в лікарні. Можна було зрозуміти, що водій спантеличений, однак, на мою думку, совість у нього присутня. Думаю, що з батьками дитини він зможе узгодити дану ситуацію, хоча вина його незаперечна», - резюмував очевидець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
карина Показати IP 6 Лютого 2014 20:51
вам по полях їздити
тверезий до карина Показати IP 6 Лютого 2014 21:15
я твою адоесу теж саме можу сказати що вам корови пасти а не проїзжій частині ходити...Так вистачає дибілів за кермом....то це має ще більше заставляти пішоходів бути уважнішити на дорозі.....і переходити дорогу тоді і тільки тоді коли переконаєтесь у вдсутності небезпеки для вас та інших учасників дорожнього руху. Так на пішоходному перехроді ви маєте перевагу, але це не дає вам право раптово виходити (вибігати на проїжджу частину).....ви маєте це робити коли переконаєтесь в тому що водій вам дає дорогу. А в мене складається таке враження що люди переходячи дорогу відчувають себе безсмертними і навть по сторонах не дивляться ...бо вони на переході...а машина це кусок заліза якке може відмовити, дорога може бути слизька.....врахуйте це адже в автомобіля гальмівний шлях коротший ніж ваше життя
777 до карина Показати IP 7 Лютого 2014 13:24
по полях ходити
тверезий Показати IP 6 Лютого 2014 21:26
Хоча цього випадку мій попередній коментар не стосується ніяк
аяяй Показати IP 7 Лютого 2014 00:20
культура в усіх учасників дорожнього руху бажає кращого,
Саша Показати IP 7 Лютого 2014 08:04
мене деколи дивує,як мама з каляскою іде по переході,говорить по телефону і ні разу не повернула голову в сторону....
тверезий до Саша Показати IP 7 Лютого 2014 08:32
Бо вона взвгалі далека від правил дорожнього руху . вона на переході і її нічого не цікавить. В мене було що з мамочка малою дитиною за ручку по відродження перебігала напроти парку...рух був інтенсивний я зупинився пропустив їх а потім відкрив вікно і кажу "який приклад дитині показуєш " вона шось до мене гавкнула мол "розїздились тут дибіли"...
свідок ДТП Показати IP 7 Лютого 2014 10:49
Хочу уточнити, що ДТП трапилась не біля 25 школи, а на пішоходному переході між "Барвінком" та кіоском "Айва".Хоча таке уточнення на резуьтат ДТП ніяк не впливає. Щодо ДТП, водії та перехожі повинні бути уважнішими не тільки на переходах, та щей в темну пору. Щастя тої дитини, що за спиною у нього був рюкзачок (і швидкість автомобіля була не висока), бо від звуку такого удару у мене зупинилось дихання.Однак миттєво спрацювало мислення - виклик "швидкої" - 18.08 год., яка приїхала оперативно - за сім хвилин, за що їм окреме дякую. Щодо водія легкової машини, обганяючи маршрутку, яка повертає зі смуги руху на "зупинку", він повинен був переконатися, що дорога вільна, чого він не зробив, оскільки дитина перейшла уже середину дороги на пішохідному переході. Для маршрутки вона не завадила, оскільки та зупинилася на зупинці, а ось для водія легковика це була перешкода для подальшого руху. Водій , на мою думку з великим досвідом, не зумів зорієнтуватися і в результаті - дитина в лікарні. По діях водія можна було зрозуміти, що він спантеличений, однак на мою думку совість у нього присутня. Думаю, що з батьками дитини він зможе узгодити дану ситуацію, хоча вина його не заперечна.
Нарколог до Тверезог Показати IP 7 Лютого 2014 11:58
Ти друже коли останній раз кодувався?
Анатолій Показати IP 7 Лютого 2014 14:30
Треба задати питання працівникам ДАІ та дорожнім службам - якого милого понамальовували пішохідних переходів на зупинкак, на поворотах, понаставляти зупинок для маршруток де попало. .. До безпечного освітленого переходи 100 м - НІ.. треба намалювати ще один де немає фанаря нехай там буде аварійна ситуація, хай страдають люди. Таке відчуття що "органи" бояться залишитись без роботи от і створюють таким чином аварійні ситуації - а потім звітують які вони молодці бо оперативно виїждають та затримують злочинців.
Лучанин до Анатолій Показати IP 7 Лютого 2014 16:21
Якщо взяти ваше повідомлення вцілому, то зрозуміти можна і в дечому ви навіть праві, але якщо розібрати по деталях, то виходить цілковита маячня. З таким успіхом теж можна президента в відставку відправляти. ДАІ та дорожні служби тих пішоходних переходів на зупинках не малюють. На жодному повороті я ще пішоходного переходу не бачив, дайте фото. А от щодо зупинок - правда, більшість встановлена з будь-якими порушеннями. Ніхто не малює переходи під фонарями, а завжди ставлять фонарі над переходами. Органи в даному випадку ні до чого! Це 100% заслуга міської ради. Саме міська влада повинна була встановити фонарі над переходами та заборонити встановлення зупинок в заборонених для цього місцях. Чому наші люди завжди звертаються не по адресі? Якщо в крані немає води, то ні в ЖЕК або водоканал ідемо жалітися, а відразу вимагаємо відставки уряду та президента. Можливо тому і живемо так...
Анатолій до лучанина до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 16:53
Можливо я помилився , а ви праві і дорожні служби з ДАІ тут нідочого , хоча в законі сказано інше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus