USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Торчинській ОТГ буде ЦНАП

19 Січня 2020 07:00
Торчинська об'єднана територіальна громада потрапила до переліку громад, яким доручили технічне завдання на створення чи модернізацію ЦНАПу. Про це йдеться на сайті Децентралізація дає можливості.

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП.

Комісія з відбору у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала 179 заявок із 24 областей України та відібрала 150 заявок для подальшого аналізу спроможності громад та розробки Технічних Завдань для створення чи модернізації ЦНАП.

За результатами візитів експертів Програми у громади розробили та запровадили 125 Технічних Завдань на створення чи модернізацію ЦНАП, із розподілом зобов’язань між Програмою та громадою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мда Показати IP 19 Січня 2020 19:03
нашому голові Михайловичу потрібно ж будиночок на Володимирській добудувати, половину збудував поки спорткомплекс будував, за рахунок цнапу другу половину добудує, а ми як жили так і далі йому в рот будемо дивиттись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus