USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У центрі Луцька Opel наїхав на жінку з двома дітьми

23 Травня 2019 18:24
У Луцьку автомобіль Opel на пішохідному переході наїхав на жінку з двома малолітніми дітьми.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, ДТП сталася на вулиці Винниченка після 18 години 23 травня.

Водій за кермом Opel, рухаючись у напрямку центру міста, не зупинився перед переходом і наїхав на пішоходів.

У результаті жінку відкинуло на асфальт, вона отримала синці, подряпини і забої. Діти, за попередньою інформацією, не постраждали.

На місце події приїхали медики та поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Прр Показати IP 23 Травня 2019 18:46
От де копи ? Коли вже переходи безпечними зроблять. А то тільки пішоходів ловлять які не на переході переходять. А може вже візьметеся за авто*андонів
Очевидець до Прр Показати IP 23 Травня 2019 21:01
Копи були. За ДТП утворився затор, вони не могли доїхати автівкою, тому один з них прийшов. Та й їх не відразу викликали...
Авто*андон 20 років до Прр Показати IP 23 Травня 2019 23:46
Якраз пішоходів, на жаль, не ловлять, тому що дуже складна процедура притягнення до відповідальності. Хіба, звичайна профілактична розмова, яка нічого не дає. Самі копи це говорять. А ви, коли це пишите, якимись фактами керуєтесь? Чи може статистикою? Чи просто, аби в калюжу пернути...?
Анонім Показати IP 23 Травня 2019 19:10
Перед кожним переходом зробити знаки для пішоходів і "лежачого поліцейського"і ще як є на деяких переходах на асфальті фарбою телефон зачеркнутий і велосипед намальований,ще невідомо як мама вийшла на перехід і хто винен в цій ДТП.Нікого не захищаю,але бачив не раз як вискакують біля переходу і на переході перед авто,так само і водії летять не дивляться,тому на кожному переході" лежачого поліцейського"!!!І прийняти закон,щоб штрафувати пішоходів,які спричинили ДТП.Пісі.Сам пішохід.
Анонім1 до Анонім Показати IP 23 Травня 2019 23:40
Постав собі в мозок лежачого поліцейського, щоб не писати таку хр*нь. Вже давно є ПДР, які чітко передбачають правила, хто як повинен рухатись, і водії, і пішоходи. Якби всі учасники дорожнього руху (пішоходи теж туди належать, але, на жаль, про це не знають, як і ти) дотримувались цих правил, то не було б і ДТП. Які, бл*дь, лежачі поліцейські на всіх переходах???)))
1 Показати IP 23 Травня 2019 19:11
так, водії хами... нуу не всі правда... але.... чого перти хоч і по пішохідному переході з 2 дітьми????? машина зупиниться - тоді йди!!!!!
Очевидець до 1 Показати IP 23 Травня 2019 20:56
Водій не гнав, виїджав з повороту. Дивившись чи немає машини, наїхав на них. Винні двоє одинаково. Як він не дивився, так і жіночка йшла «я на переході».
Перехожий до 1 Показати IP 23 Травня 2019 21:09
І мене раз чуть не збили на переході. Машина повільно іхала, котилась - і я думав, що то мене побачили і пропускають.. а виявилось, що водій мене не бачив, а шукав щось в салоні.. в результаті зачепив крилом.
Отакої... Показати IP 23 Травня 2019 20:06
З вулиці бандери ,поворот на ліво-ТРЕБА ЗАБОРОНИТИ.
Вах до Отакої... Показати IP 23 Травня 2019 20:22
Правильно!ще й бетонного блока положити що тупік був!...тоді буде нормальна парковка в центрі...
Я до Отакої... Показати IP 23 Травня 2019 20:36
Там цей перехід непотрібне.За 30 м є біля Цума. Це хіба що прокуратура зробила щоб в піцерії бігати.
баране до Отакої... Показати IP 23 Травня 2019 21:20
вивчай мову і культуру. Вулиця Бандери це назва яка виводиться від прізвища і хочеш ти блазню чи не хочеш пишется з великої літери. Крім того якщо на дорозі є поперечна полоса, вона означає, що водієві треба привернути увагу і придивитись, чи хтось не має наміру переходити через дорогу. Не важне, чи буде то одна людина, чи мати з одною чи з чотирома дітьми. Причиною такої поведінки на дорогах є гроші, за які всезнайки купили водійські права.
Ти баран до баране Показати IP 23 Травня 2019 23:31
Пиши грамотно ("не важне", "чотирома"), починай речення з великої букви, став розділові знаки, і основне, читай правила ПДР, де, так само?як і для водіїв, є і правила для пішоходів! В даному випадку не виправдовую водія...
Луцьк до Отакої... Показати IP 24 Травня 2019 15:18
З вулиці бандери ,поворот на ліво-ТРЕБА ЗАБОРОНИТИ, на право- теж ЗАБОРОНИТИ! вулицю бандери теж ЗАБОРОНИТИ!
До афтора стат,і Показати IP 23 Травня 2019 21:28
..."автомобіль Opel на пішохідному переході наїхав... Чогож ти чи ви робите з читачів блазнів,, тож опель сам не їхав і наїхати на нікого не міг. Дтп зробив недовчений водій і так треба писати, щоб всезнайки почали вивчати правила дорожньго руху і дотримувались, чи перестерігали їх. Питання кілька хвилин тому написав я пораду для всезнайка перейшов тест і.... мій коментар пропав, це у вас нормально?
007 Показати IP 23 Травня 2019 22:05
Зазвичай там автог....ни по наставляють машин на перехрестi що ускладнюе видимiсть при поворотi на лiво з бандери до цуму . ось це i е основною причиною , а полiцiя як завжди слiпа або не хоче бачити .i все це в прокуратури пiд носом . перехiд там треба замалювати не потрiбний вiн там i ДТП в ради зменшаться ! Тай в загалi потрiбно переглянути усi дорожнi знаки , розмiтки по мiсту бо вони давно застарiли , вицвiли , по витирались ,по заростали деревами та кущами , а вночi взагалi нiчого не видно .
Анатолій Показати IP 23 Травня 2019 23:47
Свого часу вулицю Радянську ( Л.Українки сьогодні) зробили пішохідною зоною. Пропоную зробити пішоходною зоною весь Театральний майдан й вулицю Винниченка. Для транспорту залишити Набережна-Яровиця, Волі-Шопена-Перемоги, Шевченка-Богдана Хмельницького.
Архітектор до Анатолій Показати IP 24 Травня 2019 00:24
Шикарна пропозиція, але в список пішохідних я ще б додав проспект Волі. Але до цього нам ще далеко. Вони не навчились досі острівці безпеки робити, не говорю вже про припідняті переходи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus