USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Люди Свободи»: у Луцьку розповідають історії тих, хто боровся за незалежність

4 Грудня 2018 18:25
З ініціативи «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» на вулиці Лесі Українки у Луцьку розмістили виставку «Люди Свободи».

Про це повідомляє прес-служба ЦНПВ.

Відкриття виставки відбулось 4 грудня.

Лучани упродовж декількох днів зможуть ознайомитися з експозицією, що складається з 13 стендів, на яких розміщена інформація про відомих українців, що своєю діяльністю вплинули на становлення Незалежної України. Серед них Василь Стус, Ніл Хасевич, Катерина Білокур, Йосип Сліпий, Алла Горська та ін.

Виставка – частина проекту «Люди Свободи», у рамках якого на Київщині, у листопаді цього року, відбувався табір «Повстанець».

Виставка «Люди Свободи» розроблена Українським інститутом національної пам’яті та виготовлена ГО «Студентське братство Волині» за сприяння Міністерства молоді та спорту України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus