USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У центрі Луцька двоє неповнолітніх вкрали в побитого чоловіка iPhone

20 Травня 2020 23:39
На вулиці Винниченка у Луцьку двоє неповнолітніх, побачивши побитого чоловіка, вкрали у нього з куртки Iphone 6.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 14 грудня минулого року двоє неповнолітніх обвинувачених, перебуваючи поблизу будинку №59 на вулиці Винниченка, відкрито викрали з кишень куртки потерпілого мобільний телефон Iphone 6 з навушниками, спричнивши йому шкоди на майже три тисячі 500 гривень.

Обвинувачені розповіли суду, що побачили поблизу магазину «7/23» побитого лежачого чоловіка. Обшукавши його кишені, вони вкрали з куртки Iphone 6. Потерпілий бачив їхні дії, однак мовчав. Вони розкаялися у вчиненому та просили суворо їх не карати.

Потерпілий підтвердив показання обвинувачених. Він розповів, що йому повернули викрадене майно. Чоловік подав цивільний позов про відшкодування моральної шкоди в розмірі 25 тисяч гривень. На суворому покаранні обвинувачених не наполягав.

Відтак, суд призначив двом неповнолітнім покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на один рік. До того ж, суд частково задовольнив моральний позов, стягнувши з обвинувачених три тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Продавець мотлоху Показати IP 21 Травня 2020 09:35
Дана модель популярна у безхатьків.
Продавцю до Продавець мотлоху Показати IP 21 Травня 2020 10:53
Ну афігєть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus