USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька містяни власноруч спіймали грабіжника

6 Травня 2021 12:55
У Луцьку небайдужі містяни затримали чоловіка, який вчинив грабіж у магазині, інформує патрульна поліція Волині.

5 травня близько 22-ї години патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив про те, що став очевидцем того, як невідома особа втікала від продавця, оскільки вчинила грабіж.

Подія трапилася в одному із магазинів на вулиці Лесі Українки, що у Луцьку. Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою та виявили, що до приїзду інспекторів порушника затримали очевидці події.

Патрульні оглянули камери відеоспостереження із магазину та встановили, що чоловік дійсно причетний до грабежу.

Після чого останнього доставили до Луцького районного управління поліції та передали слідчим для подальшого опрацювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваков Показати IP 6 Травня 2021 17:56
" Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою та виявили, що до приїзду інспекторів порушника затримали очевидці події ". Їм тільки залишилось упакувати усіх, шоби каби чєго нє вишло ! В отдєлєніі - разбєрьомся !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus