USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

У центрі Луцька на переході позашляховик збив жінку з дитиною

17 Січня 2019 18:45
У центрі Луцька, навпроти готелю «Україна», позашляховик збив маму з дочкою, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці. Аварія трапилась по 18 годині 17 січня.

З їхніх слів, водій на позашляховику повертав з вулиці Винниченка, а мама з дочкою орієнтовно 10 років перебігали дорогу в сторону зупинки громадського транспорту. Автівка зачепила дівчинку та протягнула її за собою декілька метрів.

На місці аварії працює патрульна поліція та швидка.

Потерпілим надали медичну допомогу. Зі слів очевидців, дівчинка значних травм не отримала, у мами – травмована нога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Зі слів журналістів Показати IP 17 Січня 2019 20:03
Наскільки зрозуміло мама з дитиною поспішали на автобус, водій пропускав пішоходів, рушив, а мама вважала, що встигне, так?
Петро до Зі слів журналістів Показати IP 17 Січня 2019 21:22
Люди збиті на переході, решта - несуттєві домисли. В водія була діарея?
До Петра до Петро Показати IP 17 Січня 2019 21:57
Скоріше за все діарея була в пішохода (мами), котра не оцінила адекватно ситуацію і летіла до маршрутки. Дупу завжди легше зупинити, а ніж авто. І про це мають пам‘ятати всі, хоча б заради свого життя та здоров‘я. Невже не бачила, що їде машина? Не вірю.
Анонім Показати IP 17 Січня 2019 20:50
Мужик якийсь нормальний,ясна річ,знервувався бо мама вибігла...видно що переживає,а те що з камерою,чи то з телефоном в душу лізе
Роман Показати IP 17 Січня 2019 23:08
Народ, різні ситуації бувають! Але чомусь останнім часом пішоходи думають, що їх всі бачать і тільки на них дивляться, а також вважають що вони безсмертні! Та неважливо де ти - на пвшоходному чи ні, а краще десять раз подивись чи не їде якесь дурне, а маршрутка й інша потім приїде!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2019 01:18
Знову набігають му**ки, які вважають, що жертва винна. Ху.ло на пішоходному переході збило людей.
21 до Лучанин Показати IP 18 Січня 2019 10:29
тобі в тролейбусі зручно писати коментарі?
Урбаніст Показати IP 18 Січня 2019 03:42
Причина одна: нерегульований перехід через 5 смуг руху, та ще й без острівця безпеки. Вина на плечах того, хто дозволив розширити дорогу не подбавши про безпеку пішоходів. Те ж саме можемо бачити на Ковельській. По новим ДБН, на всіх дорогах які ширші трьох смуг, при будівництві, реконструкції чи ремонті, потрібно передбачувати острівці безпеки на переходах. Ремонт провели, і жодного безпечного переходу. Порушення ДБН!!!
Паша. Показати IP 18 Січня 2019 05:26
Не знаю ситуації. Але дотично знаю людину, що за кермом. Цей мужик ходить навіть повільно. Він меланхолік по життю. Швидше всього не зреагував на слизькій дорозі, на бігаючих пішоходів. І тут люди праві. Зупинити тонну на слизькій дорозі, навіть при 30-40 км/год, важче ніж свою дупу. Добре, що всі живі.
Да ну до Паша. Показати IP 18 Січня 2019 09:58
Те що мужик повільний воно і видно що зреагував не відразу. А вимоги ПДР про те що наближаючись до переходу треба знизити швидкість вже скасовані?
Анонім Показати IP 18 Січня 2019 07:07
Трохи може не зовсім в тему. Як будете мати трохи часу, то постійте хвилин хоча б 20 і поспостерігайте за тим переходом. Складається враження, що це самий неорганізований з усіх міських нерегульованих переходів. Що мозок пішоходів біля цього переходу перемикається в сплячий режим - добра чверть навіть по сторонам не дивиться, тупо пре і все. А про те, що ідуть по одному (один перейшов, на дорогу ступає інший і т.д.), то я взагалі мовчу
399 до Анонім Показати IP 18 Січня 2019 12:39
Абсолютно згідний
Отакої Показати IP 18 Січня 2019 09:55
В черговий раз люди забувають що в пріоритеті завжди людське життя і постійно нехтують вимогами ПДР. Вельмишановні з верхніх коментів, ви взагалі то ПДР хоч колись читали чи тільки картинки проглядали? А прочитати щоб зрозуміти слабо? В нас, в Україні, існує лише одна єдина проблема, яка може вирішити абсолютно всі негаразди - тотальне невиконання і небажання виконувати будь-які Правила, а вони то й написані щоб проблем не було! Прочитайте ПДР де написано "Наближаючись до пішохідного переходу..." та "Починаючи рух..." "водій зобов'язаний", декілька раз перечитайте, або нехай хтось вам прочитає якщо не можете.
ТТЛ до Отакої Показати IP 18 Січня 2019 17:54
Так само і написано! Пішохід перед початком руху! Переконайся що немає ТЗ і тоді розпочинай рух! Є різні ситуації! Коли пішоходи самі вині в ДТП! Але при цьому завжди буде винний водій!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2019 09:58
Так потрібен там підземний перехід чи ні?
Урбаніст до Лучанин Показати IP 18 Січня 2019 22:08
Не потрібен. У містах не повинно бути підземних або надземних переходів. Лише на швидкісних трасах за містом. Пояснювати зараз чому так, я не буду, до вас всерівно зразу не доходить. Тому відкрийте інтернет і читайте самі.
Kent Показати IP 18 Січня 2019 10:27
чомусь в європі нема такого,що людей на пішоходах збивать,там машини стають, ще до того,коли людина до пішохода підходить,а в нас всі кудась на тих машинах спішать і не помічають тих пішоходів взагалі,тому мабуть в нас,чуть не кожен день збивають людей на пішоходах.
Вік до Kent Показати IP 18 Січня 2019 22:46
Ти сімю маєш?, кормити не треба? Ти думаєш люди просто від нєфіг дєлать ганяють? Може люди на роботі, задач дають стільки шо їх не реально виконувати і мусиш спішити і ганяти, і це на любій роботі в нашій державі, тут не водіїв винити треба а з держави починати, шо людині потрібно раком землю гризти щоб копійку в сімю принести. Хто не водій взагалі морди закрийте і не пишіть краще нічого!
Кутузов до Kent Показати IP 19 Січня 2019 01:34
В європі люди реформуванні.
Mallbaro Показати IP 18 Січня 2019 12:42
Скажу так: вини водія тут немає, тому що він пішоходів пропустив. Винна тут мама, бо вона знаючи що в неї дитина під руками починає бігти через дорогу. Люди!!! В дитячому садку ще вчать що не можна перебігати дорогу, тим більше коли не встигаєш. Отже висновки робіть самі.
Оксана 1980 Показати IP 18 Січня 2019 16:30
Я сама пішохід. Ніколи не мала авто.. але як побачу як люди перебігають дорогу хочеться прибити. Телята безмозглі. А ще як дитину потягнула під авто то треба таких матусь судити. Скільки разів стоючи на переході бачила як люди біжать по одному під авто. В цю хвилину хочеться догнати пішохода і надавати копняків.
Ірина до Kent Показати IP 18 Січня 2019 22:06
В Європі пішохід, підходячи до переходу,переконається,що авто зупиняється, швидко перейде і подякує,бо то його коліна і життя. В нас полішуки не поважають ні водія,ні себе. До речі,в Європі за розмову по мобільному телефону на переході-штраф,за створення аварійної ситуації (різкий вихід на перехід)-штраф,за недостатньо швидкий перехід-штраф.
Не так до Ірина до Kent Показати IP 19 Січня 2019 00:22
Живу сама в європі. Так от. Якщо пішохід підходить до переходу то авто сповільнює рух. І навіть якщо ти не ступив на дорогу водій зупинитися і пропустить пішохода.
Анонім до Ірина до Kent Показати IP 19 Січня 2019 01:45
Скажіть в якій країні Європи такі правила переходу. І скажіть з якою швидкістю повинний рухатися пішохід?
Не так до Анонім Показати IP 19 Січня 2019 12:25
У Німеччині . Сказала чоловіку про те що штрафують за повільний перехід- посміявся))))
Настя Показати IP 19 Січня 2019 02:24
Я завжди говорю,що краще на 5 хвилин запізнитись чим не прийти взагалі. Тому перед тим як переходити дорогу я ще триста раз подивлюсь по різних сторонах.
Сергій Показати IP 19 Січня 2019 07:45
Я вчора теж ледь встиг загальмувати вдворах на балці (швидкість 40км)таке саме чучало як мама переходила перехрестя по діагоналі в капішоні і реакції нуль напевно і навушники були іде як по тротуарі.
Анонім до Сергій Показати IP 19 Січня 2019 15:40
Треба було вийти і копнями по сраці те чудо,щоб інший раз дивилося по сторонам.
Тарас Показати IP 19 Січня 2019 16:54
4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку. Можна сперечатися у всьому і казати що має водій робити, хоч для нього в законодавстві передбачено одне - винен ... ... але тут про людське житя треба не забувати - хочеш жити будь обережним !
Ірина до Анонім Показати IP 19 Січня 2019 17:56
В багатьох країнах(Польщі, Німеччині, Іспанії,і т.д). Пішохід повинен рухатись зі швидкістю людини розумної,а не корови свійської. Згодна з Не так,що пропустять пішохода,але таких оленів,які ходять по одному,як в Україні,не бачила ніде в Європі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus