USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У центрі Луцька розпочали ремонт однієї з найбільших прибудинкових територій міста

6 Липня 2020 20:31
У Луцьку ремонтують одну з найбільших прибудинкових територій міста, що об’єднує будинки вулиць Декабристів, 29, 31, Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 та проспекту Відродження, 5.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Із міського бюджету на капітальне оновлення двору виділили майже 5 мільйонів гривень. Якість ремонтних робіт перевірили перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук.
«Двір був в такому стані, що неможливо було проїхати. Після ремонту все зміниться. Його повністю викладуть тротуарною плиткою, адже в разі аварійної ситуації її можна легко вкласти на місце. Передбачено встановлення контейнерних майданчиків, розширення паркомісць, дитяче та спортивне обладнання, а також LED-освітлення», - розповів Ігор Поліщук.
Розпочали капітально ремонтували й тротуар на вулиці Глушець від зупинки ринок «Центральний» до повороту на зоопарк. Для комфорту громадян там встановлять освітлення. Окрім того, дооблаштують додаткові паркомісця.

«З сьогоднішнього вечора ми перекриваємо парковку на Театральному майдані. Тепер вона буде доступна лише навпроти Палацу культури міста. 25 паркомісць облаштують на вулиці Глушець після ремонту тротуару, а також на території колишнього ринку «Центральний», де демонтована ліва частина», - зазначив радник міського голови.
Тим часом на ремонт прибудинкової території на пр. Президента Грушевського, 11, 15 вже завершено. На прохання місцевих мешканців, будівельники зробити ремонт доріжки за будинком №13.
Також завершено поточні ремонти вулиць Першого Травня та Шевченка у селі Дачне. Дороги «вкрили» асфальтним покриттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 7 Липня 2020 01:14
Чому всі на фото без масок? Здороваються рукостисканням! Забули за коронавірус?
отак Показати IP 7 Липня 2020 09:12
тобто Задворецька 1 та Рівненська 3,3а, 5 - забули про заплановані ще два роки тому роботи. браво!
Лучанин Показати IP 9 Липня 2020 22:31
Подивіться на двори Грушевського 8 і 10. Заїхати з вул. Шухевича в ці двори неможливо! Калюжі по коліна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus