USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька – танці Італії та Єгипту

24 Серпня 2018 17:05
Подарунком лучанам до Дня Незалежності України стали запальні танці від учасників міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором»: свою майстерність демонстрували мистецькі колективи з Італії, Єгипту, Мексики та України.

Презентація колективів з різних країн відбувалася 24 серпня на вулиці Лесі Українки.

Учасники фестивалю не лише співали народних пісень своїх країн та виконували танці, а й запрошували до танцю лучан.

Наприклад, артисти з Єгипту навчали українців танцям з палицями. Ця техніка зацікавила учасниць ансамблю народного танцю «Радість», які побачили, що для таких рухів потрібно досконало володіти кистю. Колектив щороку бере участь у фестивалі, дівчата зізнаються, що тут дуже весело, можна пізнати культуру та традиції інших країн, поспілкуватися з іноземцями: вони встигли подружитися з учасниками колективу з Туреччини. Отже, цей фестиваль об’єднує країни та народи.

Наполегливо запрошували лучан навчатися італійських танців артисти з міста Агрідженто (Сицилія, Італія), а один з учасників колективу демонстрував тризуб, яким прикрасив вбрання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus