USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Нововолинська чоловік намагався задушити дівчину, - ЗМІ

2 Грудня 2017 12:53
Чоловік схопив дівчину за шию та намагався задушити. Дівчат було двоє, вони змогли дати відсіч чоловіку та втекти. Інцидент трапився 1-го грудня близько 21:20 неподалік “стометрівки”, інформує Буг.

Як розповідають 18-ти літні подруги, ввечері вони вийшли з кафе. Дорогою додому вирішили прогулятися “стометрівкою”. Йшли в напрямку Бульвара Шевченка і неподалік пам’ятника воїну-захиснику помітили чоловіка, та відразу не звернули на нього уваги.

Однак невідомий, за словами подруг, вийшов з темного провулку і почав їх переслідувати. Пройшовши кілька метрів, напав зі спини на одну з дівчат.

Чоловік підійшов ззаду, схопив за шию та намагався задушити.

Але, як то кажуть, “не на ту натрапив”, оскільки дівчина володіє базовими прийомами самооборони і вона почала захищатися. Нападник також намагався її ударити у щелепу, але та блокувала удар. Чоловік врешті-решт відпустив її і подруги втекли.

На спроби самооборони невідомий викрикував погрози. Коли дівчата втікали також, кричав їм вслід. Подруги розповідають, що його вигляд загалом не був схожий на нормальний. Ймовірно, він був у нетверезому стані або має психічне захворювання, – кажуть ті.


Чоловік був невисокого зросту, приблизно 165-167 см. У нього худорляве обличчя та відсутня половина зубів. Одягнений був у чорну куртку та чорну шапку, з червоним надписом.


Щовечора практично центральною вулицею ходять сотні дівчат. Місце добре освітлене і зазвичай людне, навіть в пізню годину. Та варто бути обережними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Грудня 2017 12:56
Шиза косить людей.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 13:05
Боженько ж ти мій, шош то вже діється? У самісінькому центрі великого міста людей душать тож неподобство, брати мої! Куди поліцяї дивляться чого не наводять порьядок!
123 до АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 19:31
Анатоль, у Вас шикарне почуття гумору. Завжди піднімаєте настрій своїми коментарями. Ви вже випили п'ять капель?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus