USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Туреччині назвали ймовірну причину смерті українки, яку знайшли з пакетом на голові

4 Січня 2021 08:58
У Туреччині вважають, що українка Христина Новицька, тіло якої знайшли в провінції Мугла біля Бодрума, вчинила самогубство.

Про це повідомляє Сьогодні з посиланям на турецьке видання Milliyet.

«Поліцейські групи, які працювали на місці злочину, стверджують, що молода жінка покінчила життя самогубством, оскільки всі три замки сталевих дверей вілли були закриті зсередини, а на вікнах були залізні решітки», – повідомляє видання.

Правоохоронці вважають, що незважаючи на те, що на голові у дівчини був пакет, а тіло було заковане в наручники, смерть наступила в результаті самогубства. На користь цієї версії свідчать знайдені докази. Вони знайшли шарф, мотузку і деревне вугілля, приготоване до спалювання.

Поліцейські припускають, що покінчити життя самогубством Новицька могла через хворобу. Вони з’ясували, що дівчина страждала від сильного головного болю і часто їздила на лікування в Україну.

Після перегляду камер зовнішнього спостереження стало зрозуміло, що в полудень 31 грудня, жінка замовляла їжу. До неї приїхав кур’єр, вона вийшла на вулицю і забрала доставку. Після цього вона більше не виходила, до неї теж ніхто не приходив.

«Востаннє, коли я бачив її, вона була у білому халаті, красиво одягнена і посміхалася. Не було ніяких підозрілих ознак, таких як пухлина або синець на обличчі. Всі, хто заходить і залишає територію, постійно авторизуються», – розповів охоронець котеджного комплексу.

Тіло Новицької направили в морг інституту судової медицини Мугла для встановлення точної причини смерті. Після цього мати доставить його в Україну для поховання.

Як повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у коментарі УНН, справа щодо смерті громадянки України перебуває на особливому контролі Консульства України в Анталії, розпочато комплекс заходів для підготовки репатріації тіла.

«Дипломати на контакті із турецькими правоохоронними органами, які проводять розслідування, та рідними загиблої громадянки. Українське консульство також розпочало комплекс заходів для підготовки репатріації тіла», – сказав Ніколенко.

Як повідомлялося, у Туреччині знайшли мертвою 25-річну українку Христину Новицьку. Вона жила у власному будинку в Муглі під Бодрумом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радувець Ларіса Показати IP 4 Січня 2021 09:13
Бачиш все на особливому контролі!!! Щира українка виявляється, а ми напевно б*дло, вона живе в Турції в котеджі і Україна побивається за нею, а на нас п*фіг.
Я до Радувець Ларіса Показати IP 4 Січня 2021 11:08
Ну а ви то така вже щира українка, що далі нікуди. У новині про страшну смерть молодої дівчини вас найбільше зачепило те, що вона живе у котеджі. От якби на смітнику жила, то тоді було б нормально. Не хвилюйтесь ви так, якщо колись вас знайдуть скованою наручниками і з пакетом на голові, то якийсь начальничок теж скаже, що бере вашу справу на особливий контроль. І можете не сумніватися - ви не "напевно би*ло", ви точно бидло, 100%,що заздрісне б*дло.
Москаль Показати IP 4 Січня 2021 11:17
Выловили из реки сумку - в ней труп, замотанный скотчем. Оперативно-розыскными мероприятиями установлено: гражданин Иванов В.В. стоял на мосту и производил манипуляции со скотчем. При порыве ветра он запутался в скотче, перегнулся через парапет и упал в подвешенную по мостом спортивную сумку. Лямки сумки оборвались и Иванов В.В. упал в реку. Из-за трения молнии сумки о камни дна сумка застегнулась. Отказать в возбуждении уголовного дела за отсутсвием состава преступления.
Анонім Показати IP 4 Січня 2021 12:10
"Правоохоронці вважають, що незважаючи на те, що на голові у дівчини був пакет, а тіло було заковане в наручники, смерть наступила в результаті самогубства" а може просто впадло розслідувати смерть якоїсь українки. От якби це була громадянка США або любої європейської країни...
Жах до Анонім Показати IP 4 Січня 2021 12:36
Життя людини зараз нічого не варте. Вб‘ють і нікому нічого за це не буде, бо ніхто винних і не шукатиме((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus