USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Туреччині перекинувся автобус, який віз посадовців на партійні збори, є загиблі. Фото

3 Жовтня 2021 21:18
У результаті ДТП за участю пасажирського автобуса, який віз посадовців на збори Партії націоналістичного руху, постраждали 19 людей, двоє загинули.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання Hürriyet.

«Пасажирський автобус, водій якого через дощ втратив контроль над транспортним засобом на слизькій дорозі, перекинувся», – повідомляє видання.

Аварія сталася на дорозі між Бартином та Зонгулдаком, що в Чорноморському регіоні Туреччини.

За даними губернатора провінції Бартин, в автобусі перебували 21 особа, серед яких посадовці з числа керманичів провінції. Вони прямували на засідання Партії націоналістичного руху (MHP).
У результат ДТП заступник мера Бартина Ахмет Кемеч та член партії МНП Мурат Севільміш загинули на місці. 19 людей отримали поранення, їх було доставлено до лікарні Бартина. Трьох з поранених прооперували. Серед постраждалих – мер Бартина Джемаль Акін, його стан після отримання медичної допомоги, задовільний.

Розслідування ДТП триває.
ДТП за участю пасажирських автобусів на дорогах Туреччини траплялися і раніше. У вересні цього року 35 українських туристів зазнали травм легкої та середньої тяжкості внаслідок ДТП в провінції Мугла, на півдні Туреччини. Водій, громадянин Туреччини, загинув на місці внаслідок серцевого нападу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus