USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині після сходження селевого потоку 12 людей зникли безвісти

23 Серпня 2020 15:48
На північному сході Туреччини через сильні дощі в низці районів провінції Гіресун зійшли селеві потоки. У результаті стихійного лиха 12 людей зникли безвісти.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на Анадолу в неділю, 23 серпня.

Зазначається, що до постраждалого регіону прибув міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу. За його словами, рятувальні роботи не припиняються.

«Будемо сподіватися, що зниклі будуть знайдені», – сказав Сойлу, закликавши населення до пильності на тлі безперервних дощів у чорноморському регіоні Туреччини.

Тим часом, губернатор провінції Гіресун Енвер Унлю повідомив про виявлення тіла одного зі зниклих безвісти.

«Загинув один з жителів населеного пункту Еспійє, двоє отримали травми», – зазначив губернатор і додав, що ряд доріг місцевого значення зруйновані селевими потоками й обвалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus