USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали причину замаху на білоруського дипломата в Туреччині

25 Липня 2019 09:14
Замах на білоруського дипломата Олександра Поганшева в Анкарі стало наслідком побутового конфлікту. Про це заявив губернатор Анкари Васіп Шахін, передає РИА Новости.

Як повідомлялося, в Анкарі пострілами з пістолета був поранений білоруський дипломат, заступник секретаря з адміністративних справ посольства Білорусі в Туреччині Олександр Поганшев. Поганшев отримав поранення в середу ввечері, повертаючись додому. Дипломат був з дитиною, яка не постраждала.

Стріляв у Поганшева його сусід. За даними ЗМІ, він – полковник у відставці турецької армії, мав проблеми з психікою. Він двічі вистрілив в співробітника дипмісії, а після нападу наклав на себе руки.

Губернатор Анкари Васіп Сахін заявив, що політичні мотиви нападу виключені. «Політичні аспекти цього інциденти відсутні, якщо судити за результатами, отриманими під час експертизи», – сказав він.

За повідомленням білоруського агентства БЕЛТА, Поганшева прооперували, стан дипломата оцінюють як важкий.

«Вночі раднику білоруського посольства зроблена екстрена операція, яка пройшла успішно. На даний час він продовжує перебувати у госпіталі, лікарі оцінюють його стан як важкий», – сказав прессекретар МЗС Білорусі Анатолій Глаз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Як Сашка білий Показати IP 25 Липня 2019 09:31
І судити не треба...
Клава Показати IP 25 Липня 2019 12:31
Лукашенка лякає криміналом за українські символи, а Україна мовчить.. Мо", варто хоча б накласти вето на Мази" ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus