USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Туреччині з весни почнуть послаблювати карантинні обмеження

19 Лютого 2021 11:05
Туреччина вже з березня поступово почне послаблення коронавірусних обмежень.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Hurriyet.

Президент країни Реджеп Таїп Ердоган розповів, що планують скасувати комендантську годину та карантин у вихідні.

«Ми починаємо поступовий процес нормалізації з початку березня, розділивши наші провінції на чотири категорії відповідно до критеріїв, встановлених нашим Міністерством охорони здоров’я», – сказав він.

Провінції поділять на категорії з низьким, середнім, високим і дуже високим ризиком залежно від рівня інфікування і вакцинації. Рішення про відновлення очного навчання в країні буде прийнято залежно від випадків зараження і вакцинації в кожній провінції.

«Ми поступово скасовуємо комендантську годину, починаючи з вихідних, на підставі рівня інфекції, вакцинації та інших критеріїв в провінціях», – сказав президент.

Ердоган пояснив рішення тим, що березень має стати місяцем, коли Туреччина доб’ється великих успіхів в плані вакцинації.

У листопаді минулого року Туреччина посилила карантин, обмеживши роботу продуктових магазинів, торгових центрів та перукарнь.

У січні в країні розпочали масову вакцинацію від COVID-19 препаратом китайської компанії Sinovac Biotech.

Вже в квітні влада Туреччини планує розпочати туристичний сезон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus