USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Турійську затримали наркоторговця

19 Березня 2019 17:47
Під час чергового збуту наркотиків у Турійську затримали 38-річного місцевого мешканця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

«Правопорушника затримали співробітники Турійського відділення поліції спільно із оперативниками управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області за участі роти поліції особливого призначення. Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснює Володимир-Волинський відділ місцевої прокуратури. Поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку вилучили у фігуранта, кошти виручені від незаконної діяльності», – розповів керівник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus