USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Водія автобуса Турійськ-Луцьк оштрафували за відхилення від маршруту

15 Травня 2018 12:58
Поліцейські притягнули водія рейсового автобуса до адмінвідповідальності за відхилення від визначеного маршруту.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

До Турійського відділу поліції звернулася 57-річна жителька району й повідомила про те, що автобус сполученням "Турійськ-Луцьк", відхиляється від визначеного маршруту та не заїжджає до села Клюськ.

Група реагування патрульної поліції, яка виїхала на місце події, під час перевірки документів встановила, що водій рейсового автобуса, 52-річний житель Рівненської області, відхилився від визначеного маршруту.

Турійські поліцейські притягнули водія до адміністративної відповідальності за ст. 133-1 ч.3 КУпАП «Порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом». Санкція статті передбачає накладення штрафу на водіїв транспортних засобів у розмірі двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, на Волині поліція посилила контроль за дотриманням ПДР перевізниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 15 Травня 2018 14:35
34 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus